HR-Generalist till spännande bolag inom forskning

Om jobbet

Poolia söker en konsultativ, driven och kommunikativ HR-generalist till en kund verksam inom forskning. Tjänsten innefattar självständigt ansvar för HR processerna och vara behjälplig i de dagliga som dyker upp från chefer. Har du några års erfarenhet av brett HR-arbete och trivs i en verksamhetsnära roll kan det här uppdraget vara perfekt för dig!

Du kommer arbeta heltid som konsult via Poolia under 3 månader. Tjänsten är placerad i fräscha lokaler i Solna.

Arbetsuppgifter

I rollen som HR-generalist kommer du arbeta med att stötta upp verksamheten i dagliga som vanligtvis dyker upp kopplat till HR. Just nu är det mycket rekrytering och arbetsmiljöfrågor på dagordningen. Det kommer ingå viss administration i tjänsten samt enklare MBL-förhandlingar.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser att du har en examen från personalvetarprogrammet(PA) eller något som bedöms motsvarande. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i två-tre år. Som person är du kommunikativ, samarbetsvillig, driven och framförallt förtroendeingivande. Du känner dig trygg i Officepaketet och behärskar svenska och engelska obehindrat.

Urval och intervju sker löpande, välkommen med din ansökan.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Våra kunder inom hr är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela hr-området - allt från personalchefer och hr-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer - kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.