HR-generalist till Getinge

Adecco Sweden AB · HR & Personal · Sista dagen!

Om jobbet

Är du självgående med flera års erfarenhet av att arbeta som HR-generalist? Då har vi på Adecco Office&HR uppdraget för dig med start omgående!

Om Tjänsten
Som HR-generalist kommer du att arbeta med generellt HR-arbete och HR-administration inom Sverige. Du kommer vara länken mellan HR-businesspartners och ett Shared Service-center utomlands. I din roll kommer du framför allt att arbeta med områden rörande utveckling och implementering av HR policys, utbildning, avtal, arbetsmiljö och rehabilitering. I samband med ett förändringsarbete kommer din roll även innebära fokus på HR-systemintegration, data management och intranät.

Om dig
Du som har en högskoleutbildning inom HR och 2-3 års erfarenhet av att arbeta som HR-generalist och med HR-administration kommer att trivas här! Vidare har du tidigare arbetat med processutveckling inom HR. Har du haft en tidigare roll som HR-linjesupport och erfarenhet av att implementera Shared Service- och Shared Operations-delar är detta meriterande för tjänsten. Då du har mycket kontakter, både internt och externt, är det av stor vikt att du är duktig på att kommunicera och behärskar engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift.
Som person är du drivande, resultatorienterad och självgående. Du är analytisk och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Är du dessutom flexibel och serviceminded är detta tjänsten för dig!

Om anställningen
Tjänsten som HR-generalist är ett konsultuppdrag med start omgående. Uppdragsperioden är till och med sista december 2017 med placering i Solna. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peder Andersson på peder.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.