HR chef

Moelven Modus · HR & Personal · Sista dagen!

Om jobbet

Du kommer att fylla en viktig roll som HR-chef. Vi på Modus är marknadsledande med en lång historik, där kvalitet, pålitlighet och hög servicegrad alltid har präglat verksamheten.

Som HR-chef harmoniserar och skapar du effektiva HR-processer.

Du har övergripande ansvar för HR-funktionen, i tätt samarbete med HR-ansvarig i Norge. Din spetskompetens finns inom svensk arbetsrätt.

Du kommer stödja och vara bollplank åt de svenska linjecheferna i både strategiska- och operativa HR-frågor såsom; organisationsutveckling, rekrytering, successions- och karriärplanering, kompetens- och ledarförsörjning-/utveckling, arbetsrätt, pensionsavtal och försäkringar, lönebildning, rehabilitering, jämställdhet. Övergripande HMS-ansvar ingår i rollen och du leder de fackliga förhandlingarna.

Vi vill att du har erfarenhet av:
Kvalificerat HR/HMS arbete
Förändringsledning
Förhandlingar
Det är meriterande med erfarenhet från operativt och strategiskt ledningsgrupparbete.

Utbildning: Relevant akademisk utbildning

Vi söker dig som är:
Trygg och stabil med en god självinsikt
Självgående och prestigelös
Modig och rättvis
Förtroendeingivande och har förmåga att få genomslag för dina idéer
Tydlig och rak i kommunikationen med bibehållen lyhördhet.
Drivande och uthållig samt skapar goda resultat med hög kvalitet som ger mervärde i verksamheten.
Strukturerad, arbetar systematiskt och följer upp.

Du kommer att arbeta i en central roll med omväxlande arbetsuppgifter i ett företag som är i spännande utveckling. Rollen är både strategisk och operativ.

Du har personalansvar för HR-avdelningen som i dagsläget består av en medarbetare. Du är medlem i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Placeringsort: Stockholm, Göteborg eller Oslo.

Låter det intressant, vill du veta mer?
Kontakta Trygve A Toften, VD, trygve-a.toften@moelven.no eller Kari Anne Hole, HR-ansvarig NO, kari-anne.hole@moelven.no.
Jobbfakta
Ort
Nacka
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
HR & Personal
Underkategori
Chefsbefattningar
Personalchef
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Moelven Modus är ett dotterbolag inom Moelvenkoncernen och är Nordens ledande producent och leverantör av monteringsfärdiga rumslösningar för kontor och kommersiella lokaler. Bolaget har sin bas i Norge med ett flertal försäljningskontor och produktionsenheter i Sverige och Norge. Våra kunder är i huvudsak hyresgäster, fastighetsägare, byggentreprenörer och arkitekter. Vi är ca 480 medarbetare och omsätter ca 800 miljoner kronor.