HR Business Partner till WSP

Om jobbet

Vill du växa och utvecklas i en affärsfokuserad generalistroll tillsammans med vårt HR-team?

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag som erbjuder sina kunder tjänster för hållbar samhällsutveckling. Vi söker nu en kunnig HR kollega till vår spännande tillväxtfas.

Rollen

Som HR Business Partner på WSP söker vi dig med erfarenhet av att stötta ledningen inom ett affärsområde att nå strategiska mål och utveckling. Du förväntas bidra till lönsam utveckling genom att leverera affärsnära HR tjänster. Inom respektive affärsområde skapar och förankrar du en överenskommen People agenda och stöttar affärsområdets chefer proaktivt i frågor av varierad komplexitet.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Utveckla affärsområdets ledarskap genom ett coachande och affärsnära agerande
  • Som HR-generalist stötta chefer i frågor som bl a rör arbetsrätt, arbetsmiljö, individ- och grupputveckling, nyckeltal, villkor och förmåner
  • Förankra, driva, genomföra och följa upp samtliga löpande HR processer
  • Aktiv pådrivare i kulturbyggande och förändringsledning utifrån ett HR-perspektiv
Rollen
  • Högskoleutbildning inom HR
  • 5-7 års erfarenhet av HR-arbete i en liknande generalistroll
  • God arbetsrättslig kompetens med förhandlingsvana
  • Erfarenhet av att tillsammans med chefer, analytiskt se på organisation och verksamheten.
  • Kommunikativ förmåga i tal och skrift i både svenska och engelska
Meriterande om du har branscherfarenhet eller tidigare arbetat i en komplex, global organisation. För att lyckas i rollen letar vi efter en proaktiv och lösningsorienterad person som levererar med gott omdöme och kvalitet, mot kollegor såväl som externa parter. Din kommunikativa förmåga gör att du har lätt att nätverka och skapa förtroende hos chefer och medarbetare.

Du erbjuds

Ett tillfälle att få arbeta i ett framåtriktat och växande företag med stark global närvaro där du ges utmärkta utvecklingsmöjligheter. Du får även möjlighet att ingå i ett kunnigt HR-gäng och bli en viktig och aktiv deltagare i vår gemensamma förändringsresa - sätta avtryck, driva förändring och utveckla HR-arbetet inom WSP.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse, placerad på huvudkontoret vid Stockholm-Globen.

Om WSP

WSP är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag som erbjuder sina kunder erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling. Globalt är vi 35 000 medarbetare och i WSP Sverige är vi 3 500 på 42 kontor. Företaget växer och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar och förändringsarbete som du nu kan få bli en del av genom att sända in din ansökan!

Välkommen med din ansökan snarast! Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt tid.

I denna rekrytering samarbetar WSP med PeopleProvide, för mer information om tjänsten kontakta Marika Zadler 070-20355536, marika@peopleprovide.se eller Elin Eriksson 073-8088048, elin@peopleprovide.se
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget