HR Business Partner till Polygon Sverige

Om jobbet

Polygon Sverige söker en affärsdriven HR Business Partner

I rollen som HR Business Partner kommer du att ha ett helhetsansvar för företagets HR-frågor såväl operativt som strategiskt. Du rapporterar till VD, men har även ett nära samarbete med lokala chefer runt om i landet. Din viktigaste uppgift blir att säkerställa att HR-arbetet är nära förankrat med verksamheten, vara lyhörd för verksamhetens behov samt stötta verksamheten där behovet finns. Polygon
Sverige är en del av Polygonkoncernen, i vilken du kommer att samarbeta med HR
Managers i övriga Polygon-länder och samordna förekommande koncernövergripande aktiviteter.

Några av dina prioriterade arbetsuppgifter kommer att vara rekrytering, chefsstöd, arbetsrätt, fackliga förhandlingar, rapportering, kompetensutveckling, compensation & benefits samt att driva årliga återkommande HR-processer i bolaget inklusive vissa administrativa uppgifter.

Du kommer att arbeta ensam med HR frågor vilket innebär att rollen är väldigt bred och formbar där man måste arbeta både högt och lågt. Den passar dig som känner att du har en bra grund inom HR men vill fortsätta utvecklas under stort eget ansvar.

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom HR och som har arbetat ungefär 5 år med brett kvalificerat HR arbete. Du ska ha goda arbetsrättsliga kunskaper samt gärna ha erfarenhet av förhandlingar. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av att driva förändringsarbete. Rollen kräver god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift i både svenska och engelska.

Som person är du driven, nyfiken, lyhörd och har god social förmåga. Du agerar du på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du är en god administratör och har förmågan att prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Du kommunicerar på ett tydligt och strukturerat sätt, har förmåga att skapa förtroendefulla relationer och med en stark professionell integritet förstår du HRs betydelse för organisationen.

Tjänsten innehas nu av en konsult som kommer att göra överlämning till dig så snart du är tillgänglig. Vi är placerade i fina lokaler i Solna Strand. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, urval kommer att ske löpande. Du söker via vår hemsida www.polygongroup.se under Karriär.

Frågor om tjänsten besvaras av HR ansvarig Matilda Olsson, matilda.olsson@polygongroup.com, 010-451 50 22.

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Kontakt

Ring Matilda Olsson, 010-451 50 22

Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Polygon Sverige AB är marknadsledande i Sverige inom fukt- och vattenskador och erbjuder också tjänster för temporär klimatkontroll samt fuktutredningar. Företaget har tillsammans med sitt dotterbolag AK-Konsult Indoor Air AB ca 150 anställda utplacerade på 40-tal servicedepåer som täcker hela landet. Polygon Sverige AB är ett dotterbolag i den globala Polygon-koncernen. För mer information se www.polygongroup.se