HR Business Partner till Crane Currency

ID Entity · HR & Personal · 25 okt

Om jobbet

Crane Currency erbjuder dig en spännande och omväxlande roll i en internationell miljö med korta beslutsvägar och möjlighet till påverkan.

I rollen som HR Business Partner kommer du att arbeta operativt och strategiskt inom hela HR-området.Några av dina arbetsuppgifterinnebär att varaett stöd till cheferna inom verksamhetsområdet.

HR-teamet i Sverige består av tre medarbetare och du rapporterar till den svenska HR-chefen. Crane Currency ligger 20-30 minuter söder om Stockholm, i Tumba.

Dina ansvarsområden:
  • Hantera alla HR-processer inom ditt verksamhetsområde
  • Coacha och ge HR-stöd till chefer och team i bl.a. användningen av HR-verktyg för att effektivt uppnå affärsmålen
  • Vara delaktig i att bygga och implementera nödvändiga verktyg inom HR-området
  • Att tillsammans med chefer arbeta med successionsplanering och rekrytering
  • Säkerställa att interna processer och lagstadgade krav följs samt utbilda chefer inom dessa områden
Din bakgrund och personlighet
Du har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande och har minst 3-5 års erfarenhet av arbete i enliknande roll. Du har erfarenhet av en internationell organisation och är mycket van att arbeta med rekrytering, förhandlingar och rehabärenden. Det är meriterande om du har suttit med i ledningsgrupp. Du är flytande i svenska och engelska i tal och i skrift.

Som person är du bra på att kommunicera, samarbeta och på att skapa goda relationer.Du är också strukturerad i ditt sätt att arbeta, har en hög servicenivå och trivs i en föränderlig miljö. Du gillar att arbeta affärsnära och operativt samt tycker om att vara involverad i många delar där du ges möjlighet att få påverka.

Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 16 september 2016, men kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med ID Entity AB. För mer information om tjänsten kontakta Cecilia Hasslev, 073-341 41 98, cecilia.hasslev@id-entity.se eller Sandra Bråborg, 070-840 74 24, sandra.braborg@id-entity.se.

Crane Currency är ett av de ledande företagen på världsmarknaden inom sedelpapper, sedeltillverkning och övrigt säkerhetspapper. Efter mer än 250 års framgångsrik verksamhet är vi ett av få företag i världen som kan utföra samtliga steg i produktionskedjan - från design och originalframställning till papperstillverkning, tryckning och säkerhetshantering.

Vi är ledande inom utvecklingsområdet avancerade säkerhetstrådar, vattenmärken, säkerhetsfibrer och optiska säkerhetsinslag. Vi har ett kontinuerligt och nära samarbete med moderbolaget, Crane & Co Inc. Crane Currency är beläget inom Tumba Bruks historiska bruksområde, ca 30 km söder om Stockholm, ca 20 min från Stockholms Central.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Kontakt

Ring Cecilia Hasslev, 073-341 41 98

Publicerad

58 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 okt

Om företaget