HR Business Partner

Rusta · HR & Personal · 7 dec

Om jobbet

Rusta har gjort en fantastisk resa under de senaste åren och vi har mycket spännande framför oss, bland annat intåg på vår tredje marknad under 2017 - Tyskland. Vi är ett företag i kraftig tillväxt med högt tempo och ett starkt engagemang, vi söker därför medarbetare som trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Just nu söker vi en HR Business Partner till vårt huvudkontor i Upplands Väsby. Tjänsten är ett vikariat på ett år med goda möjligheter till fortsatt anställning därefter.

Din roll
Som HR Business Partner är du en del av vårt HR- och löneteam som tillsammans med våra chefer och ledare arbetar med att utveckla och implementera enkla, effektiva och tydliga verktyg och processer som skapar engagemang och ett gott ledarskap. Rollen innebär att du stöttar chefer i att attrahera, rekrytera, introducera, behålla, utveckla, coacha och inspirera våra medarbetare. Du arbetar konsultativt och affärsinriktat med både operativa och strategiska frågor inom hela HR-området. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • aktivt bidra till uppbyggnaden av en affärsnära och värdeskapande HR-funktion.
  • driva och delta i projekt inom ramen av HR-avdelningens ansvarsområden, t.ex. vad gäller organisationsutvecklings- och förändringsprojekt.
  • förmedla och sprida företagets värderingar och attityder samt verka för en ökad mångfald/jämställdhet.
  • implementera ett enhetligt och proaktivt HR-arbete inom ditt organisatoriskt avgränsade område så som ledarskaps- och kompetensutveckling, rekrytering och introduktion, arbetsrätt och förhandling, arbetsmiljörelaterade frågor samt genomförande av utbildningar.
Du välkomnas till vårt huvudkontor i Upplands Väsby och rapporterar till vår HR-chef.

Din profil

Vi ser att du har relevant akademisk utbildning och en god erfarenhet av operativt och taktiskt HR-arbete och chefsstöd. Har du själv varit med och utvecklat och inte minst implementerat väletablerade och fungerande HR-processer är det meriterande. Det är även ett plus om du arbetat inom detaljhandeln tidigare och är insatt i våra avtalsområden samt har förståelse för de frågor våra chefer möter i sitt dagliga arbete. Vidare har du en mycket god förmåga att uttrycka dig professionellt och pedagogiskt i både svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

För att trivas i rollen som HR Business Partner är det viktigt att du har ett brinnande intresse för organisation och ledarskap. Du sätter ett stort värde i att skapa och förvalta relationer och är trygg i din professionella identitet och vågar ställa krav, följa upp och utmana. Du stimuleras av ett aktivt och problemlösande arbete med hög grad av självständighet och eget ansvar. Rusta strävar efter att vara en arbetsplats med högt i tak och vi värdesätter medarbetare som aktivt bidrar med nya idéer för att utveckla både sig själva och arbetet.

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Din ansökan
Är du intresserad av tjänsten och känner att ovanstående stämmer in på dig? Ansök redan idag. I den här rekryteringen samarbetar Rusta med We Select. Hör gärna av dig till ansvarig rekryterare Joakim Hänel på 0704 - 75 96 54 om du har frågor angående tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då vi genomför löpande intervjuer.

Sista ansökningsdag är 7 december, 2016.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder hem- och fritidsprodukter i Sverige och Norge. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta
84 varuhus i Sverige och 15 varuhus i Norge. Rustas koncept bygger på enkla inköpsprocesser utan dyra mellanhänder, ett brett sortiment, stora volymer, effektiv logistik och en intensiv trendbevakning.


Hitta hit

Upplands Väsby Visa på karta

Visa var