HR Advisor till svensk energijätte

Om jobbet

Är du personalvetare med erfarenheter inom service och kundtjänst eller har du erfarenhet av HR-Support? Då kan det vara dig vi söker till ett långsiktigt uppdrag. Läs vidare och var snabb in med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en HR Advisor till avdelningen HR Direct som är den första kontaktpunkten för samtliga medarbetare och chefer och avdelningen är HR- organisationens ansikte utåt.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Arbetsuppgifter

Som HR Advisor tillhör du avdelningen HR Direct som har en central roll inom HR informationsdelning. Du kommer att stödja verksamheten genom att besvara HR relaterade frågor via mail och telefon med målet att lösa så många ärenden som möjligt i första linjen.

Du kommer till exempel att hantera förfrågningar inom:
 • Lönefrågor
 • HR processer och policyfrågor
 • Personalförmåner
 • Tidsredovisnings- och reseräkningsfrågor
 • Arbetsrätt och avtal inom Sverige
 • Administrativa rutiner
Du kommer att arbeta enligt ett schema med varierade telefonpass och ärendehantering. Du har också en viktig roll i arbetet med ständiga förbättringar och utveckling av arbetsprocesser.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning inom HR alternativt har arbetat upp motsvarande erfarenhet av personalfrågor inom opertivt personalarbete.
 • Har erfarenhet av serviceinriktat arbete inom servicedesk eller kundtjänst, och är van att ge service via telefon eller mail. Erfarenhet av HR support är mycket meriterande.
 • Har god systemkunskap och förmågan att snabbt lära dig nya system och verktyg.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt såväl som skriftligt.
Som person är du serviceinriktad och kommunikativ med en god samarbetsförmåga. Du arbetar strukturerat och noggrant och du har fallenhet för att analysera olika typer av frågeställningar och att lösa problem. Du har ett driv att arbeta med ständiga förbättringar av processer och trivs i en miljö där förändring är en naturlig del av vardagen. Du gillar ett högt tempo och har förmågan att ta till dig mycket ny information.

Övrig information
 • Start: 1 november
 • Omfattning: Heltid till 2017-09-30
 • Placering: Arenastaden, Solna
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.