HR-administratör till SKB

Om jobbet

Just nu söker vi för SKBs räkning en HR-administratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid till och med augusti 2017 med start omgående och möjlighet till förlängning.

Ditt uppdrag

Vår kund har sitt kontor i centrala Stockholm och på företaget arbetar idag cirka 500 personer. Som HR-administratör kommer du att tillhöra HR-avdelningen och stödja tre HRBP samt HR-chef. I rollen kommer du arbeta brett med HR-administration och exempel på dina arbetsuppgifter är:
 • Rekryteringsadministration vilket bl a innebär kontakt med samarbetspartners inom området och publicering av annonser
 • Självständigt ansvara och driva olika utrednings- och utvecklingsarbeten på avdelningen
 • Ta fram underlag och HR-relaterad statistik
 • Hantera bevakningslistor
 • Kvartalsrapportering
 • Genomföra och analysera avgångsintervjuer
 • Ge support i HR-relaterade frågor gentemot företagets anställda
 • Säkerställa att HRs information på intranätet är uppdaterad
 • Dokumenthantering t ex ta fram nya blanketter och mallar samt uppdatera befintliga samt arkivering
 • Skriva anställningsavtal
 • Skriva protokoll
Din bakgrund

Vi söker dig som brinner för att utveckla personaladministrativa processer.

Du har utbildning inom HR-området t ex en personaladministrativ eller en akademisk utbildning. Vidare har du erfarenhet från servicebranschen gärna kombinerat med erfarenhet av administration. Har du tidigare arbetat på en personalavdelning är det en fördel. Arbetet kräver också att du kan utrycka dig väl både i tal och skrift på svenska. Det är viktigt att du har god systemvana då du kommer att arbeta i flera olika system och du har kunskap i MS Office med tyngd på Excel, PowerPoint och Word.

Som person är du lösningsfokuserad, flexibel och har hög integritet. Du är noggrann, serviceinriktad samt har förmåga att arbeta strukturerat, självständigt och proaktivt.
Körkort B är meriterande då resor kan förekomma. Godkänd drogtest och registerkontroll är ett krav.

Om SKB

Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, har uppdraget att ta hand om allt radioaktivt avfall från de svenska kärnkraftverken. Det ska göras på ett säkert sätt för både människor och miljö. Arbetet står under ständig granskning av myndigheter och experter. Våra ägare är de svenska kärnkraftsföretagen.

SKB:s HR-avdelning ansvarar för och driver företagets HR-processer. Liksom SKB som helhet, finns HR avdelningen representerad i Oskarshamn, Stockholm och Forsmark/Östhammar.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Martina Kolga(martina.kolga@wise.se, 073-961 30 12) och konsultchef Åsa Wallergård Fröblom (åsa.wallergard.froblom@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbfakta
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 dec

Om företaget