Högstadieskolan i det lilla formatet söker lärare i svenska/engelska

Tyresö kommun · Utbildning · 14 dec

Om jobbet

Dalskolan ligger fint i en dalsänka i en tätortsnära natur med gångstråk inpå knuten. En kort promenad tar dig till Tyresö centrum, och nära skolan finns även goda bussförbindelser. Dalskolan är en liten enhet med ca 260 elever fördelade på tre arbetslag (7-9) med en klass i varje årskurs. Arbetslagen arbetar tätt tillsammans och lyckas ge alla elever goda förutsättningar för att nå höga mål. På skolan finns ett elevhälsoteam med skolledning, skolsköterska, kurator och skolpsykolog samt studie- och yrkesvägledare.

Läs mer om oss här: http://www.tyreso.se/Dalskolan/

Arbetsuppgifter
Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet i samverkan med övriga lärare och pedagoger inom teamet. Du kommer att undervisa i årskurserna 7-9 i svenska och engelska. Du ska utifrån grundskolans läroplan ansvara för att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten. Vi arbetar med att få eleverna att känna sig delaktiga, sedda och trygga under hela sin dag. Du kommer även att fungera som mentor och ha delat klassföreståndarskap.

Vem är du?
Vi söker dig som har lärarlegitimation för årskurserna 7-9 i ämnena svenska och engelska. Du har hög ämneskompetens och en förmåga att skapa förutsättningar för alla elever att nå sina mål. Du har stor tilltro till elevernas förmågor och är en lärare som med kunskap och engagemang hjälper eleverna att utvecklas till kompetenta, ansvarstagande och självständiga individer. Du erbjuder en god lärandemiljö med arbetsro för alla elever. På Dalskolan är det viktigt att vara en teamspelare då ett nära samarbete med kollegor och skolledning är utmärkande för arbetsklimatet på skolan.

Vad erbjuds du:
Kollegor som är engagerade och vana att samarbeta för att alla ska lyckas tillsammans. Vi har egna kockar på skolan som tillagar alla våra måltider. Tyresö kommun erbjuder subventionerad friskvård och en rökfri arbetsmiljö.

Om tjänsten:
1 st tillsvidareanställning, heltid.
Tillträde vid vårterminens start.
Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktpersoner:
Iréne Erlandsson, biträdande rektor, tel. 08-578 295 00

Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tel. 08-578 291 00

Sök! Välkommen med din ansökan! Senast 2016-12-14.
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 dec

Om företaget