Hjälp Fastighets AB Förvaltaren i Sundbyberg att förmedla bostäder som bostadsuthyrare!

Om jobbet

Vill du hjälpa till och förmedla bostäder för Fastighets AB Förvaltaren i Sundbyberg, en av Stockholms största hyresvärdar? Har du tidigare erfarenhet inom bostadsuthyrning och/eller hyresjuridik samt brinner för kundservice och att göra det där lilla extra? Var med och administrera attraktiva bostadsområden hos Förvaltaren!

Information om uppdraget

Academic Work söker för AB Förvaltarens räkning en bostadsuthyrare. Som bostadsuthyrare kommer du att ansvara för att hyra ut lägenheter i enlighet med rådande uthyrningspolicy och köregler. Du har ett nära samarbete med övriga delar i organisationen och tar ett ekonomiskt ansvar genom att minimera hyresförluster. Du kommer att tillhöra Uthyrning Bostad där hyresadministration, kundtjänst, bosociala samt bostadsteamet ingår. Bostadsteamet består idag av fyra personer. Förvaltaren sitter i Hallonbergen Centrum i fräscha lokaler. Du välkomnas till ett team som är stolta över att jobba på Förvaltaren, de har stort fokus på kundservice och bemötande i en mångkulturell och dynamisk miljö.

Avdelningen sitter i ett öppet landskap varpå du ges stora möjligheter till kunskapsutbyte med dina kollegor. Det som skiljer Förvaltaren som hyresvärd i förhållande till andra hyresvärdar är hur de väljer att se på sina hyresgäster. Delar du Förvaltarens värdegrund; Vi är nyfikna, vi lyssnar aktivt och vi gillar och intresserar oss för människor? I så fall kan du vara den personen som vi söker! För Förvaltaren är nöjda kunder otroligt viktigt då de har totalt över tusen dagliga kontakter med sina hyresgäster varje år. Förvaltaren har flera spännande projekt på gång under år 2017.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Förvaltarens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Förvaltaren.

Arbetsuppgifter

Som bostadsuthyrare kommer du att arbeta med hela processen, allt ifrån uppsägning, uthyrning och förmedling av bostäder samt upprättande av hyreskontrakt. Tjänsten innebär att du kommer ha kundkontakt via personliga möten, telefon och mail dagligen.

Du kommer även att:
 • Hantera uppsägningar och frågor vid avflyttning, överlåtelse av hyresavtal, uthyrning i andra hand och byte av lägenhet
 • Hantera frågeställningar samt informera om Förvaltarens köregler
 • Visning av lägenheter
 • Hantera viss fakturaadministration
Tjänsten passar dig som har en stark integritet med förståelse och känsla för etik och moral i en multikulturell miljö. Du brinner för att ge service och har en förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal och skrift. Du får i rollen möjlighet att ta rygg på flera erfarna bostadsuthyrare, utvecklas inom hyresjuridik samt få värdefulla erfarenheter gällande Stockholms bostadsmarknad.

Vi söker dig som
 • Har en utbildning på gymnasienivå samt mellan 2-3 års administrativ erfarenhet
 • Har minst 1 års erfarenhet från av att jobbat med bostäder, exempelvis har du arbetat som projektassistent i ett byggbolag, jobbat som visningsvärd eller mäklarassistent
 • Har mycket goda kunskaper i Microsoft Office- paketet
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, detta då du kommer att behöva använda båda språk dagligen i arbetet och då flera av Förvaltarens hyresgäster ej är svensktalande
Det är meriterande om du har kunskaper i hyresjuridik samt erfarenhet av uthyrningsarbete- exempelvis har du arbetat som teknisk förvaltare eller liknande. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av något fastighetssystem. Förvaltaren arbetar i systemet Vitec.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du trivs i en serviceroll och har lätt för att sätta dig in i nya system. Som person är du kommunikativ, självgående och samtidigt uppskattar du även samarbeten med andra. Du är handlingskraftig och har en stark integritet samt känsla för etik och moral. Andra viktiga egenskaper är noggrannhet och flexibilitet då det kan uppstå oförutsägbara händelser.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Visstid, vikariat t o m 2017-12-31, eventuell chans till förlängning
 • Placering: Sundbybergs kommun, Hallonbergen centrum
 • Kontaktuppgifter: recruitmentstockholmsouth@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Vi kan även komma att tillsätta tjänsten innan annonsen är nertagen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Vikariat
Yrkesområde
Administration
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

AB Förvaltaren är Sundbyberg stads eget fastighetsbolag. Sedan starten 1947 har vi byggt och utvecklat det moderna Sundbyberg med attraktiva bostäder och fräscha lokaler för företag och andra verksamheter. Varje dag gör vi vårt yttersta för att ta hand om våra fastigheter med 7 893 lägenheter, 540 lokaler och närmare 5 000 garage- och parkeringsplatser.