Hjälp användare inom applikationssupport på isec?

Academic Work · Data & IT · 13 jan

Om jobbet

Vill du arbeta på ett företag i teknisk framkant som har en familjär stämning är det här rätt tjänst för dig! ISEC, ett ledande företag inom finansbranschen söker nu en applikationssupport. På ISEC får du möjlighet att, tillsammans med dina kollegor, driva och utveckla ISECs produkter framåt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för ISECs räkning ytterligare en medarbetare inom applikationssupport för utmanande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter. ISEC en av de ledande aktörerna av system- och tjänstelösningar för den finansiella sektorn.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ISECs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ISEC.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom applikationssupport kommer du arbeta tätt tillsammans med dina kollegor i teamet. För dig som är junior kommer du in i ett seniort team där du får möjlighet att lära dig ovärderligt mycket och hela tiden få stöttning i ditt arbete. Till en början kommer du få genomgå introduktion och få utbildningar i ISECs interna system.

Du arbetar dessutom nära övriga funktioner på ISEC såsom IT, utveckling, backoffice och AM/sales för att kunna ge det bästa stödet. Du och ditt team tillhandahåller support för att hjälpa deras kunder med växlande IT-utmaningar. Du kommer i rollen att ha många varierande arbetsuppgifter som samtliga är kopplade till 1st och 2nd line-ärenden. Support sker via såväl telefon, mail och deras ärendehanteringssystem.

Du kommer till exempel att:
  • Supportera kunder med hjälp av fjärrstyrningsprogram
  • Paketera och utföra programvaru-leveranser
  • Dokumentera ny funktionalitet
ISEC ser mycket långsiktigt på samarbetet och vill gärna, förutsatt att det fungerar bra för båda parter, att du ser en långsiktig karriär hos dem, förslagsvis inom support, nätverk, infrastruktur eller projektledning. ISEC är mycket mån om sina anställda och anordnar bland annat 2 konferenser per år för sina internt anställda. För dig som har ett stort IT-intresse är ISEC ett företag i framkant. De har en drift som påminner om en storbank men med det lilla företagets flexibilitet. ISEC brinner för sin verksamhet strävar dessutom ständigt efter att ligga i framkant rent tekniskt.

Vi söker dig som
  • Har en examen från eftergymnasial utbildning inom IT antingen från en yrkesutbildning eller högskola/universitet
  • Din utbildning får gärna haft en inriktning mot test, databas eller programmering
  • Har goda svenska- och engelskkunskaper då vår kund dagligen använder språken i sitt arbete
Under din studietid eller 1-2 år efter din examen har du arbetat med liknande arbetsuppgifter, i dessa roller har du skapat goda kunskaper inom applikationer, Windowsmiljö samt viss databaskunskap. Vi tror att du är i början av din karriär och att du tog din examen inom de senaste 3 åren.

Det är mycket meriterande om du har ett intresse för finansvärlden. Har du dessutom lite programmeringskunskaper är det ytterligare en stor fördel.

Som person är du handlingskraftig, prestigelös och tycker att det är kul att jobba! Du är serviceinriktad och gör alltid det lilla extra i kontakten med kunder och leverantörer. Vidare tror vi att du ser dig själv i en långsiktig roll inom support och är alltid vänlig och hjälpsam i ditt bemötande. Du ska ha en god kommunikativ förmåga inom både tal och skrift då du genom supporten hela tiden har kundkontakt. Du har ett brinnande intresse för IT och vill ständigt utveckla dina kunskaper tillika erfarenhet. Att arbeta i team är något som du uppskattar och tycker är roligt.

Du kommer att få alla förutsättningar att vidareutvecklas i din karriär hos dem, i såväl rollen som inom ISEC.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

ISEC är ett privatägt bolag med engagerad personal stationerat mitt i centrala Stockholm som idag är en av de ledande aktörerna av system- och tjänstelösningar för den finansiella sektorn. Portföljsystemet, som utvecklas och levereras av ISEC , stödjer och effektiviserar kapitalförvaltningsprocessen främst för fond- och kapitalförvaltare i Sverige men också till andra länder i Europa. ISEC Group AB är en ledande tjänsteleverantör inom kapitalförvaltning och tillhandahåller portföljsystem samt outsourcade backoffice- och risktjänster åt över 60 kapitalförvaltare i Norden. I portföljsystemen Secura administreras över 260 fonder med förvaltat kapital om drygt SEK 400 miljarder.