Hertz söker studenter till bilvården!

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du studerande i minst ett år framöver och söker ett meriterande extrajobb? Se hit!
StudentConsulting söker nu dig som vill ha ett spännande jobb som bilvårdare hos vår kund inom biluthyrningsbranschen.

Hertz är ett en av världens ledande företag inom biluthyrning där personalen dagligen möter både nationella och internationella kunder som hämtar eller lämnar sina hyrbilar på stationen. Som bilvårdare hos Hertz får man möjligheten att arbeta i en rolig atmosfär tillsammans med engagerade kollegor.

Arbetsuppgifterna som bilvårdare innebär att du tar hand om de hyrbilar som kunderna lämnar in på flertalet stationer som är utplacerade i Stockholmsområdet. Du utför en skadekontroll när bilen återlämnas, för att sedan tvätta och städa bilen utvändig samt invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen. Innan bilen hyrs ut till nästa kund görs ytterligare en skadekontroll.

Arbetstiderna är varierande, men framförallt är de förlagda till arbetspass om 8 timmar där tidiga mornar och kvällar förekommer, samt både vardagar och helger.

Kunskaper för uppdraget

För att passa för tjänsten som bilvårdare ska du trivas med att arbeta efter bestämda rutiner och kunna arbeta effektivt utan att tappa noggrannheten. Du bör ha god fysik eftersom det är ett fysiskt arbete. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort och att du är studerande på minst 50%. Det är meriterande om du har god körvana! Eftersom tjänsten är fördelad över Hertz olika stationer runt om i Stockholm ska du lätt kunna ta dig runt i området, det finns till exempel stationer vid Vasagatan, Kista, Södermalm, Nacka och Bromma. Det är en fördel om du har tillgång till egen bil. Du behöver också vara flexibel, både när det gäller arbetstider och arbetsplatser. Arbetstiderna kan exempelvis vara mellan kl.06.00-15.00,15.00-24.00 eller 11.00-20.00 under både vardagar och helger, men arbetstiderna varierar. Du ska vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan.

Vi vill gärna att du ser långsiktigt på tjänsten och har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna. Grundläggande kunskaper om bilar och tidigare erfarenhet från branschen är meriterande. Tjänsten innebär att du kommer bli anställd hos StudentConsulting och arbeta ute hos Hertz.

Stämmer tjänsten som bilvårdare in på dig? Då är det dig som vi på StudentConsulting letar efter! Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervju löpande. Målsättningen är att tillsätta tjänserna under december månad.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!