Hertz i Stockholm söker bilvårdare/kundmottagare på heltid

Om jobbet

Information om uppdraget

Är du ute efter ett heltidsjobb och vill jobba med bilar? Är du serviceminded och arbetar noggrannt? I så fall har vi den perfekta tjänsten för dig! Vår kund är ett ledande företag inom biluthyrningsbranschen.
Arbetsuppgifterna som bilvårdare hos Hertz innebär att man tar hand om de hyrbilar som kunderna lämnar in på flertalet stationer som är utplacerade i Stockholmsområdet. Du utför en skadekontroll när bilen återlämnas, för att sedan tvätta och städa bilen utvändig samt invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen. Innan bilen hyrs ut till nästa kund görs ytterligare en skadekontroll.

För rätt person finns det även möjlighet att utvecklas i din tjänst hos Hertz. Detta innebär att du i ett senare skede kan får möjligheten att i rollen som kunsmottagare stå i disken och jobba med biluthyrningsprocessen. Arbetstiderna är varierande, men framför allt är de förlagda till arbetspass om 8 timmar där tidiga mornar och sena kvällar förekommer, samt både vardagar och helger.

Kunskaper för uppdraget

För att passa för tjänsten ska du trivas med att arbeta efter bestämda rutiner och kunna arbeta effektivt utan att tappa noggrannheten. Du bör ha god fysik eftersom det är ett fysiskt arbete. Det är krav för tjänsten att du har B-körkort. Det är meriterande om du har god körvana! Eftersom tjänsten är fördelad över Hertz olika stationer runt om i Stockholm ska du lätt kunna ta dig runt i området, det finns till exempel stationer vid Vasagatan, Kista, Södermalm, Nacka och Bromma. Det är en fördel om du har tillgång till egen bil. Du behöver också vara flexibel, både när det gäller arbetstider och arbetsplatser. Vi vill gärna att du ser långsiktigt på tjänsten och har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna. Grundläggande kunskaper om bilar och tidigare erfarenhet från branschen är meriterande. Det är även starkt meriterande om du har erfarenhet av att jobba med kundservice.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då är det dig som vi på StudentConsulting letar efter! Välkommen med din ansökan, vi kallar till intervjuer löpande!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Service & Kundtjänst
Underkategori
Serviceyrken
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!