Hertz Arlanda söker studenter till uthyrningen

Om jobbet

Information om uppdraget

StudentConsulting söker deltidspersonal till en av våra trevliga kunder i biluthyrningsbranschen! Det här är ett jobb för dig som tycker om att arbeta nära kund och som kan hålla ett högt tempo I arbetet och samtidigt leverera med god kvalité.
Företaget är en av världens största biluthyrningsfirmor och har en stor station vid Arlanda flygplats där affärsresenärer och turister från både Sverige och utlandet hämtar och lämnar sina hyrbilar på väg till och från flygplatsen.

Vid biluthyrningen arbetar man med att ta emot kunder när de vill hyra bilar och bokar in det I deras system. Man har ständig kundkontakt, såväl på svenska som på engelska. Gott servicesinne och god engelska är därför ytterst viktigt. Det är även viktigt att du kan hålla manga bollar i luften samt är stresstålig då det är ett högt tempo under arbetspassen.

Arbetstiderna kan exempelvis vara mellan kl.06.0015.00,
15.00-24.00 eller 11.00-20.00 under både vardagar och helger, men arbetstiderna varierar. Du ska vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan. Man kommer att vara anställd av Student Consulting men jobba ute hos kund.

Kunskaper för uppdraget

För att söka tjänsten ska du vara student på minst 50 % och du måste ha Bkörkort. Du måste ha lätt för att ta dig ut till Arlandaområdet oavsett tid på dygnet då passen ibland börjar redan 06.00 på morgonen eller slutar så sent som 24.00. Du som söker tjänsten till bilåterlämningen ska vara serviceminded och ha god social kompetens. Du ska ha god hand med kunder och bemöter dem på ett trevligt och professionellt sätt, samtidigt som du måste ha skinn på näsan för att kunna ta diskussioner som kan uppstå vid eventuella skador som upptäcks av dig under skadebesiktningen. Du måste tala och förstå engelska utan problem då många kunder inte kan svenska. Oftast arbetar man i högt tempo och får hantera många kunder samtidigt, därför vill vi att du som söker är stresstålig och van vid liknande arbeten. För att vara aktuell för tjänsten ska du kunna arbeta minst 2-3 dagar i veckan, både vardagar och helger. Vi vill att man ser långsiktigt på tjänsten och har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna!

Tjänsterna ska tillsättas omgående och vi jobbar med löpande intervjuer.
Jobbfakta
Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 dec

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!