Heltid till Bisnode!

Bisnode AB · Försäljning · 19 dec

Om jobbet

Om tjänsten

Innesäljare / säljare / försäljning / account manager / AM

Vi söker dig som vill vara med och forma vår tids mest spännande bransch. Hos oss på Bisnode har du chansen att representera ett starkt varumärke och ett överlägset ledande företag inom sin nisch. Vi erbjuder en högpresterande arbetsmiljö och en plats i ett framgångsrikt säljteam. Här har du alla möjligheter att utvecklas, ta ansvar och växa. Din resa börjar hos oss!

Arbetsuppgifter

Som innesäljare hos Bisnode erbjuds du kontinuerligt omfattande säljutbildningar för att utvecklas i din roll. Stort kundansvar läggs på dig och du får möjlighet att driva dina affärer och kundrelationer självständigt. Du har en närvarande och inspirerande chef som sporrar dig och dina kollegor att ständigt nå nya höjder. Vidare ges du möjligheten att delta i prestationshöjande tävlingar och erbjuds en tydlig karriärstrappa.
  • Bearbetning av kunder och försäljning av produkter och tjänster via telefon till nyckelpersoner på svenska företag
  • Nykundsbearbetning samt merförsäljning till befintliga kunder
  • Möjlighet att bygga upp egen kundstock
  • Administration i systemen Salesforce, Cisco och Loxysoft
Kvalifikationer

Du som söker har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom service och försäljning. Vi kommer lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper, ditt driv och din energi.

Som person ser vi att du är resultatorienterad, orädd och driven. Du brinner för försäljning, älskar kundkontakt och har en stark positiv vilja och uthållighet. Vidare är du en tävlingsmänniska som peppar dina kollegor och trivs i ett sammansvetsat team.

Övrigt

Lön: Grundlön med bonus

I denna rekrytering samarbetar Bisnode med KFX HR-partner. Vi kommer löpande gå igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas före senast ansökningsdag, vi ber dig därför söka redan idag! Vid eventuella frågor, kontakta ansvarig rekryterare Anna Jardelid, 070-663 09 49 eller anna.jardelid@kfx.se
Jobbfakta
Publicerad

34 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vi på Bisnode drivs av en ambition som genomsyrar allt vi gör: Att göra det möjligt för våra kunder att fatta smartare beslut. Bisnode arbetar huvudsakligen med beslutsstöd inom affärs-, marknads- och kreditinformation. Idag finns vi på 17 marknader och är en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd. Hos oss hittar du individer som med sin expertis, kultur, humor och sina idéer berikar verksamheten. För det är när alla bidrar med sina styrkor som Bisnode utvecklas som företag. Läs mer om hur det är att jobba på Bisnode här: bisnode.com/karriar