Hej planarkitekt!

Om jobbet

Tyresö växer! Med anledning av kommunens positiva utveckling växer också enheten och vi söker nu ytterligare två planarkitekter.

Tjänsten är placerad på detaljplaneringsenheten som tillsammans med översiktsplaneringsenheten ansvarar för all fysisk planering, gestaltning, tidiga skeden, landskapsarkitektur, strategisk trafikplanering samt natur- och vattenvårdsfrågor i kommunen. Idag består detaljplaneringsenheten av fem planarkitekter och en enhetschef. Enheterna utgör tillsammans planavdelningen som är organiserad i kommunens stadsbyggnadsförvaltning.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar.

Som planarkitekt hos oss är du projektledare och arbetar med hela kedjan från tidiga skeden och skisser, via planprocess till gestaltning och utförande. Du kommer att arbeta med detaljplanering, förstudier och kvalitetsprogram. Du rapporterar till projektens styrgrupper och till enhetschefen för detaljplaneringsenheten. Du håller även i samrådsmöten och informationsmöten. Här finns stora möjligheter att påverka i en förvaltning med korta beslutsvägar och öppet arbetsklimat.

Här hittar du kollegor som drivs av en utvecklingsvilja och av handlingskraft och vi arbetar gemensamt med att utveckla vår verksamhet genom att tillsammans göra utflykter och studieresor för att ta del av bra exempel. Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Det finns möjlighet att arbeta viss tid på distans, hemifrån eller i vår nya lokal på Högbergsgatan på Södermalm. Som anställd erbjuds du subventionerad friskvård.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som är högskoleutbildad planeringsarkitekt, landskapsarkitekt, arkitekt, samhällsplanerare eller motsvarande. Det är meriterande om du har några års yrkeserfarenhet som planarkitekt från offentlig och/eller privat sektor.

Du har god samarbetsförmåga, är prestigelös, flexibel och initiativrik. Du är van att presentera och kommunicera information och hanterar det svenska språket väl i tal och skrift. Du har bra känsla för och uppfattning om gestaltning och arkitektur och känner dig trygg med att diskutera förslag. Erfarenhet av att leda projekt, ekonomiskt ansvar, resursplanering och av att handla upp och arbeta med konsulter är meriterande.

Du har kunskap om plan- och bygglagen, miljöbalken och annan lagstiftning som styr kommunal planering samt förståelse för innebörden av att jobba i en politiskt styrd organisation. Du har körkort B.

Sök!
Vill du bli en av oss är du välkommen med din ansökan senast den 21 november 2016. Vi kallar löpande till intervju och ser därför gärna din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor? Kontakta oss via e-post eller telefon:
Enhetschef, Ida Olén, 08-578 299 76, ida.olen@tyreso.se
Sveriges arkitekter, Carolin Andersson, 08-578 293 91, carolin.andersson@tyreso.se

När du söker jobb hos oss i Tyresö kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Vi undanber oss all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Stadsbyggnadsförvaltningen är en attraktiv arbetsplats som präglas av utvecklingsvilja och handlingskraft. Vi driver kommunens planering av bostäder och infrastruktur men har också ansvar för bland annat bygglov, kommunens naturreservat, kart- och mätningsarbeten, GIS och mark- och exploateringsfrågor. Vi jobbar integrerat med hållbar utveckling för Tyresös nära 47 000 invånare.

Vi arbetar med medborgarna i fokus. Tyresö är en attraktiv boendekommun som ständigt utvecklas. Projekten är varierande och sträcker sig från omvandling av gamla fritidshusområden till nya småhusområden och större exploateringsprojekt och infrastrukturinvesteringar.
Jobbfakta
Ort
Tyresö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Arkitekt
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 nov

Om företaget