Headhunter till storsatsande Closers

Closers AB · Försäljning · 15 dec

Om jobbet

Closers ambition är att vara en partner till svenska säljorganisationer genom att bidra till ökad tillväxt och försäljning. Som Headhunter på Closers kommer du att få ett stort ansvar för våra kundrelationer. Du är ytterst ansvarig för att tillsätta rätt kompetens till våra kunders försäljningsorganisationer och att säkerställa relationen och vidareutveckla samarbetet långsiktigt. Det innebär att du dels förväntas sälja och erbjuda våra tjänster mot befintliga kunder och framförallt ansvara för att driva våra headhuntingprojekt i nära relation med framförallt försäljningschefer och ibland HR-chefer. Läs mer om oss på www.closersab.se och spana in vår företagssida på LinkedIn.

Vi uppmuntrar diversifiering och gruppdynamik i vårt team och vi lägger därför ingen vikt vid din ålder. Varje uppdrag är kundanpassat och unikt för varje kund. Detta innebär stort personligt ansvar då din roll är central för att vi skall lyckas motsvara våra kunders förväntningar. Du är alltid uppbackad av ett team och en struktur med tydliga mål, arbetsprocesser- och rutiner.

Några viktiga värdeord för oss på Closers är: teamwork, kvalitet, långsiktighet och framåtanda.

Då du kommer ha mycket kundkontakt och driva kundprojekt är det ett krav att du har erfarenhet av B2B-försäljning. Har du erfarenhet av utveckla säljorganisationer i rollen som ledare, chef eller konsult är det ett plus, men det är inget krav. Som person bör du framförallt vara intresserad av sälj- och organisationsutveckling. Du gillar att nätverka och hjälpa säljare och säljchefer att ta rätt karriärskliv och därigenom göra win-win matchningar mellan företag och människor. Erfarenhet av att arbeta med rekrytering är inte ett krav. Vi kommer att lära dig ”hantverket” genom en tydlig introduktion och coachning vid behov.

Under 2015 växte Closers med över 100 procent och har i år 2016 haft en fortsatt fin tillväxt på marknaden. Vi ser ljust på framtiden och har en tydlig strategi för en fortsatt stark tillväxt kommande år. Vi är i dagsläget ca 30 anställda med våra uthyrda säljkonsulter. Du kommer att hamna på ett auktoriserat företag genom Almega med trygga och marknadsmässiga anställningsvillkor och med trevliga, ambitiösa och målmedvetna kollegor. Vi har en professionell styrelse, med framgångsrika entreprenörer, som säkerställer att bolaget tar genomtänkta strategiska och ekonomiska beslut för att säkra bolagets tillväxt och expansion.

Grundläggande anställningsvillkor

Tjänsten kommer att vara på heltid med kontor i centralt läge på Holländargatan 22 i centrala Stockholm. T-bana Rådmansgatan.

Din lön kommer bestå av en fast grundlön plus provision. Du kommer också att erbjudas pensionsavtal enligt ITP1 och friskvårdsbidrag.

Semesterersättning: 30 dagar

Vår ambition är att tillsätta positionen innan årets slut. Startdatum beror på din uppsägningstid.

Ansök genom att skicka in ditt CV eller LinkedIn profil. Ansvarig för rekryteringen är vår COO, Robert Conzato. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta honom på robert.conzato@closersab.se.

Om Closers

Closers erbjuder karriärsmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom rekrytering och headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag genom Almega och erbjuder våra konsulter och internt anställda trygga och seriösa anställningsavtal. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde: www.linkedin.com/company/closers

sökord: Försäljning / Headhunting / Rekrytering / Rekryterare / Säljare / Account Manager / Account Management / Sälj / Closers / Rekryteringskonsult / Headhunter / Säljrekrytering / Konsult / Managementkonsult
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget