Head of Quality in Operation till Octapharma

Om jobbet

En unik möjlighet på en unik arbetsplats! Octapharma är ett växande industriföretag i Stockholms innerstad, där tillverkning sker av läkemedel som räddar liv. Som ett resultat av företagets starka tillväxt rekryterar vi nu en ledare till en del av kvalitetsorganisationen.

Om tjänsten

Quality in Operation (QiO) arbetar med sterility assurance, avvikelseutredningar och CAPA-ärenden. Avdelningen deltar i riskanalyser, inspektioner och utbildar inom GMP för att säkerställa efterlevnad av myndigheters GMP-krav avseende produktions- och omgivningshygien.

Som chef för avdelningen QiO leder du 18 medarbetare som är indelade i sektionerna Sterility Assurance och Deviation Handling. QiO är en del av Quality Unit som har totalt ca 200 medarbetare och som Head of QiO medverkar du i ledningsgruppen för Quality Unit.

Dina arbetsuppgifter innebär i korthet att:
  • ansvara för QiO:s budget, mål och strategi
  • operativt leda avdelningens arbete
  • driva kontinuerlig utveckling och förbättring av processer
  • ha personalansvar; medarbetarsamtal, rekrytering etc
  • utveckla ett högpresterande och positivt team
  • säkerställa gott samarbete internt och externt
Vem är du?
Vi söker dig som har högskoleutbildning med relevant inriktning, t ex apotekare, biokemi, mikrobiologi, ingenjör eller liknande. Du har flerårig arbetslivserfarenhet av en ledande roll inom läkemedelsindustrin samt mycket goda kunskaper om GMP och avvikelser. Utöver gedigen kompetens inom kvalitet / Quality Assurance ( QA ) är det meriterande med erfarenhet från produktion. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är en handlingskraftig ledare och strateg som sätter tydliga mål och har en förmåga att att skifta fokus mellan överblick och detaljer. Vidare krävs att du är kommunikativ, strukturerad och flexibel. Du känner glädje i att se ditt lag lyckas och vill vara med och skapa värde genom att utveckla och driva kvalitetsarbetet tillsammans med ditt team.

Om Octapharma
Octapharma är ett globalt, familjeägt företag och en av de största aktörerna på den internationella plasmamarknaden. I Sverige har Octapharma sitt ursprung i Kabi med mer än 60 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där satsning sker på att utveckla personalen. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Du erbjuds utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Du får marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad god mat i den fantastiska lunchrestaurangen.

Intresserad?

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan på www.360rekrytering.se redan idag! Urval och intervjuer sker löpande under processen. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander, 070-841 92 21.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 jan

Om företaget