Hårdvaru- och mjukvarutekniker till Fujitsu

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Gillar du att arbeta varierande med hårdvara och mjukvara? Vill du dessutom samla på dig värdefull erfarenhet hos ett internationellt bolag som Fujitsu? I denna roll kommer du både arbeta på Fujitsus labb i Kista samt ute hos deras kund som är ett spännande bolag inom retail! Vi söker dig som tidigare arbetat med hårdvara och mjukvara tidigare och som gillar att arbeta med teknisk problemlösning!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Fujitsus räkning en hårdvaru- och mjukvarutekniker. Du kommer både arbeta i Fujitsus labb i Kista samt hos deras slutkund i Marievik.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fujitsus önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fujitsu.

Arbetsuppgifter

Som tekniker kommer du arbeta med att utföra installationer, testa hård- och mjukvara, felsöka och lösa tekniska problem. Det är en vrierande roll där du arbetar både i labbmiljö hos Fujitsu samt ute hos deras kund.

Du kommer till exempel att:
 • Assistera och utföra installationer i Fujitsus labb i Kista samt hos kunden som sitter i Marievik.
 • Testa hårdvara och så att mjukvaran fungerar som den ska.
 • Utveckla test-servrar i labbet och installera samt testa olika hårdvara.
 • Organisera och hantera tekniska problem gällande mjukvara och hårdvara.
 • Undersöka identifierade fel, utföra avancerade felsökningar och skapa felrapporter.
Tjänsten passar dig som har erfarenhet av att arbeta som tekniker inom IT och nu vill ta ett nästa steg inom området.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av att arbeta med hårdvara och mjukvara inom IT.
 • Är flytande i svenska och engelska eftersom kommunikationen kommer ske på dessa språk.
Som person är du problemlösande och analytisk då det krävs att du hittar lösningar på ett genomtänkt sätt. Det är vidare viktigt att du är lättlärd samt snabbt kan ta till dig instruktioner från andra tekniker.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: fram till sista mars med chans till förlängning.
 • Placering: Kista och Marievik.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.