Har du rätt "tugg" för att jobba mot restaurangbranschen? Sök tjänsten till Edenred Rikskuponger!

Om jobbet

Gillar du att tävla, driva på arbetet och få din vilja igenom? Vill du utvecklas som person i en säljande roll? Sök då tjänsten som säljare hos Edenred och sälj de nationellt kända Rikskupongerna nu på ett kort!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Edenreds räkning en innesäljare mot restauranger, kaféer och matbutiker.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Edenreds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Edenred. Det här uppdraget kommer vara först på 6 månader, därefter kan det bli en förlängning i form av konsultuppdrag, alternativt överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som säljare på Edenred kommer du att jobba med försäljning via telefon mot kunder i restaurangbranchen (restauranger, kaféer,livsmedelsbutiker och liknande).
På måndagar förbereder du veckan genom att prospektera fram kunder och skapar din ringlista i Edenreds datasystem. Därefter kontaktar du kunderna via telefon för att informera om rikskupongerna samt sälja in avtal med Edenred.

Du kommer till exempel att:
 • Prospektera fram kunder
 • Förbereda säljpitchar
 • Sälja Edenreds produkter per telefon
Tjänsten passar dig som har jobbat inom restaurang- eller cafébranschen och vill ta steget mot B2B-försäljning! Du vill fortsätta utvecklas i din karriär och ser möjligheterna att göra detta tillsammans med Edenred Rikskuponger. Som stöd i ditt arbete har du erfarna kollegor som gärna hjälper dig utvecklas och leverera bra resultat.

Vi söker dig som
 • Har slutförda gymnasiala studier
 • Har erfarenhet av att ha jobbat inom restaurang eller kafé tidigare
 • Talar och förstår det svenska språket på en mycket god nivå då du kommer att prata med kunder, skriva offerter och arbeta i Edenreds datasystem
 • Har erfarenhet av att arbeta i Office-paketet
Det är meriterande för tjänsten om du har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Det är även meriterande om du talar fler språk än svenska och engelska då många kunder är flerspråkiga, men detta är inget krav.
Som person är du en resultatinriktad och gillar att få din vilja igenom. Du gillar att tävla och drivs av att jobba mot nya mål på såväl kort som lång sikt. Du ger inte upp och du har möjlighet att fatta egna beslut som leder arbetet framåt. Vidare är du trygg i dig själv, vågar fråga om du behöver stöd men tar gärna på dig nya arbetsuppgifter med säkerhet.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt (inkluderat med uppsägningstid)
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Lön: Timlön + individuell provision
 • Placering: Liljeholmen, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

37 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Edenred finns i 42 länder och har 6 300 anställda, nästan 660 000 kunder inom privat och offentlig sektor, 41 miljoner användare och 1,4 miljoner medlemmar. Under 2015 genererade Edenred en volym på 18,3 miljarder euro varav mer än 58% var på tillväxtmarknader.

Edenred i Norden
Edenred erbjuder ett brett utbud av produkter i två kategorier:

förmåner i samband med måltider: Ticket Rikskuponger, och Ticket Elevkortet. lösningar inom områdena uppmuntran och belöningar: Delicard.

I Norden är de idag 89 anställda varav 52 är anställda i Sverige. Omsättningen är över 200 miljoner kronor.