Hantverkare till Alltjänstpoolen Stockholm Norr

Om jobbet

Om jobbet

Vi får in många jobb nu och behöver ha fler som kan hjälpa våra kunder med alla typer av hantverkstjänster såsom snickeri, måleri, elinstallationer och VVS.
Så är du snickare, målare, elektriker eller rörmokare och behöver mer jobb så hör av dig till oss. Vi har kunderna och du har kunskapen och erfarenheten!
Är du egen företagare så skall du ha F-skatt, vara momsregistrerad och ha erforderlig försäkring. Har du inte eget företag så kan vi anställa dig per projekt eller på timme när du kan och behov finns.
Du har körkort, tillgång till bil och erforderliga verktyg (du får naturligtvis ersättning av oss för bil och verktyg).
Jobbfakta
Ort
Vallentuna
Anställning
Deltid
Extrajobb
Antal Tjänster
10
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Målare
Elektriker
Snickare
Rörmokare
Kontakt

Ring Alltjänstpoolen, 08-410 441 17

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

27 nov

Om företaget

Vi erbjuder tjänster inom hantverk, trädgård och hemmet men tveka inte att fråga oss om du behöver hjälp med något annat vi fixar det mesta!

Vi installerar el, din TV eller dator, målar, renoverar, bygger till, bygger om, anlägger och underhåller trädgården, snickrar och bygger trall eller staket, städar inne, ute eller i garaget, kör till tippen och mycket, mycket mer....

Till
din tjänst har vi erfarna yrkesmän med nödvändiga behörigheter och certifikat, allt-i-allo seniorer samt arbetssugna ungdomar som inte är rädda för att ta i.


Hitta hit

Vallentuna Visa på karta

Visa var