Handyman med Elbehörighet

Four FM · Bygg & Hantverk · 15 dec

Om jobbet

Four FM söker Handyman med elbehörighet för placering i Stockholm.

Rollen som Handyman innebär ansvar för arbetsorders hos flera av våra internationella kunder och löpande besök hos dessa för underhåll och uppföljning. Jobbet kräver att du kan leverera hög service, koordinera ett antal olika arbetsuppgifter samtidigt och kunna strukturera och planera din tid.

Du kommer bistå med serviceunderhåll, installationer och viss tekniskt support.
Utöver detta kommer du att supportera våra on-site-handymen när det så behövs med alltifrån monteringsarbeten till inköp. Till din hjälp har du erfarna workorder-coordinatorer och ett av marknadens smidigaste onlinesystem för uppföljning och beställning. Du kommer att ha en kul och spännande vardag där ingen dag är den andra lik och få arbeta nära våra kunder som alla representerar några av världens främsta varumärken

Din bakgrund är antingen inom bygg eller som elektriker, eller så kanske du arbetat med fastighetsunderhåll eller snickeri. Vi ser gärna att du jobbat i servicesektorn och har en känsla för hur det är att arbeta mot internationella kunder med en hög kravprofil.

Utöver att ha elbehörighet är du en doer som gillar att lösa problem. Multitasking ligger dig nära och du är bra på att planera din tid. Du är en positiv person med ansvarskänsla, driv och initiativförmåga.
I övrigt är du social och tycker om att jobba i ett högt tempo samtidigt som du är noggrann och ansvarsfull. Du gillar människor och är beredd att lägga in en extra växel när det behövs.

Du uttrycker dig mycket bra på svenska
och engelska i både tal och skrift och har B-körkort.

Arbetstid: Deltid 75% men med möjlighet till heltid. Flexibel arbetstid.

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt Kollektivavtal

Övrigt: Elbehörighet och B-körkort
är ett krav.

CV, ansökan och eventuella frågor ställs till Josephine.palm@fourfm.se
Ansökningar bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Josephine Palm

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Four FM AB är ett starkt expansivt företag på FM-marknaden med verksamhet i hela Norden. Vi levererar Facility Management-lösningar för kontor, industri och handel. Våra ledord är: "enkelt, öppet och ansvarsfullt".

Four FM är en del i European Customer Synergy, SA.

Läs mer om oss på www.fourfm.se


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var