Handläggare till Collectum

Om jobbet

Kundservice är Collectums främsta ansikte utåt. Vi har ett kundorienterat synsätt som innebär att vi fokuserar på behoven hos både företag och deras anställda. Kundservice består av ca 60 personer. Vi ansvarar för information till företagen, tecknande och ändringar av pensioneringsavtal, registrering av försäkringsändringar. Vi har även kontakt med försäkringsförmedlare. Mot företagens anställda ansvarar för registrering och information rörande deras försäkringar ITP, ITPK samt TGL. Vi ansvarar också för registrering och frågor om ITPK-val, förmånstagarförordnanden, kapitalflyttar samt hälsoprövning av ITP och ITPK.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter, på Collectum kundservice, kommer främst att bestå av handläggning av ärenden och telefonkontakter med våra kunder.

Lämplig bakgrund
Som person är du driven, utåtriktad och initiativrik. Du gillar att analysera och lösa problem. Du känner ansvar för dina uppgifter och utför dem noggrant. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga eftersom arbetet innebär en hel del telefonarbete. I samarbetet med andra, är du en gruppspelare som gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska ha ett intresse för att utveckla vår verksamhet och ha ett stort fokus på kundvård. Engagemang och ansvarstagande är våra värderingar och för oss är det viktigt att dessa två ledord gestaltas i allt vi gör både gentemot våra kunder och i vårt interna arbete.

Har du tidigare erfarenheter av arbete med tjänstepension är det meriterande.

Ansökan
Ansök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på telefonnummer 08-407 55 70. Fackliga kontaktpersoner är för FTF Anne Furuliden 08-508 980 57 och för Saco Anders Jonasson 08-508 981 67. Tillträde sker snarast möjligt
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.