Handläggare med siffersinne till försäkringsbolag

Om jobbet

Har du känsla för siffror? Har du ett gott öga för detaljer och har erfarenhet från pensionshandläggning? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Poolia söker nu för kunds räkning två pensionshandläggare till ett försäkringsbolag. Det här konsultuppdraget väntas löpa under 1 års tid och vi söker dig som efter detta kan tänka dig en tillsvidareanställning. Vi söker efter två personer till rollen som försäkringshandläggare

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Räknegruppen är en av sex grupper som ingår i avdelningen Kundadministration. Vår kund utreder, analyserar och gör beräkningar på alla typer av försäkringsändringar som inte går att hantera maskinellt. De genomför även tester för att säkerställa att de maskinella systemen räknar rätt. Några personer i gruppen besvarar kundsamtal genom att bemanna telefonslingorna på Kundservice privat och företag.

Tjänsten som räknare ger dig ett självständigt arbete där du utför beräkningar av olika typer av försäkringshändelser, både manuellt och med hjälp av olika dataprogram. Som färdigutbildad räknare har du god kunskap om försäkringen och hur den är uppbyggd.

Utbildning/erfarenhet

Du är analytisk och har förmåga att se helhet och sammanhang i försäkringen och en förmåga och vilja att fördjupa dina kunskaper. Du är noggrann och tycker det är roligt att arbeta med siffror och beräkningar. Du är självgående och har en förmåga att driva och ta tag i saker. Samarbete ser du som en självklarhet och du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är även driven, ser förbättringar och van vid ett högt arbetstempo.

Du har minst gymnasieexamen, gärna med inriktning på ekonomi. Goda engelskakunskaper i både tal och skrift är en förutsättning. Du behöver även vana av att arbeta i system och goda Excelkunskaper.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.