Handläggare med kundansvar till Collectum

Om jobbet

Till Collectum söker vi nu en kundansvarig. Är du driven, utåtriktad och kommunikativ? Då kan du vara rätt person för oss.

Arbetsuppgifter
  • Du som kundansvarig är den uttalade kontakten för ett antal företag som har över 500 tjänstemän anställda.
  • Vid behov självständigt kunna planera och genomföra kundmöten för dessa bolag.
  • Via mail och telefon ge stöd och support åt kundföretag så att all rapportering till oss går korrekt till.
  • Bemanna vårt inkommande telefonlinjer för både företag och försäkrade på schemalagd tid ca 15 timmar veckan
  • I viss mån Genomföra kundträffar i större grupper 50-70 st och även genomföra webbseminarium.
  • Hantera mejl från försäkrade och företag
  • Delta i planering av utbildningar och kundaktiviteter i den mån där det behövs.
Lämplig bakgrund
Din utbildningsbakgrund är gärna eftergymnasial utbildning/högskola. Erfarenheter av arbete med ITP är naturligtvis meriterande. Du ska ha god kunskap i Officepaketet. Som person är du driven, utåtriktad och initiativrik. Du gillar att analysera och lösa problem. Du känner ansvar för dina uppgifter och utför dem noggrant. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga eftersom arbetet innebär en del telefonarbete. I samarbetet med andra, är du en gruppspelare som gillar att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du ska ha förmåga att pedagogiskt genomföra informationsträffar med ett större antal personer. Du ska ha ett intresse för att utveckla vår verksamhet och ha ett stort fokus på kundvård.

Ta chansen och bli en del av ett ambitiöst och positiv team som är glada och stolta över sitt arbete!

Ansökan
Ansök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på telefonnummer 08-407 55 70. Fackliga kontaktpersoner är för FTF Anne Furuliden 08-508 980 57 och för Saco Anders Jonasson 08-508 981 67. Tillträde sker snarast möjligt.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.