Handläggande konstruktör

Om jobbet

Vill du arbeta i en kreativ miljö där vi tillsammans skapar de vackraste, mest innovativa och hållbara samhällsmiljöerna i Sverige?

Nu söker vi en erfaren handläggande konstruktör till vårt huvudkontor i Stockholm. Möjlig placering kan även vara på vårt kontor i Kungsör eller Örebro.

Arbete inom konstruktionsområdet
innebär ett spännande ansvar för att
Strängbetong ska fortsätta vara tekniskt ledande inom vårt område. Konstruktionsavdelningen ansvarar för projektering och konstruktion av sålda objekt, samt för att ta fram produktions- och montageunderlag. Vi arbetar först och främst med egna konstruktörsresurser och vid behov externa konsulter.

Vi tror på våra medarbetare. Hos oss får du chansen att utvecklas som konstruktör samtidigt som du kan ha en bra balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, attraktiva uppdrag och utmaningar.

I rollen som handläggande konstruktör säkerställer du att de tekniska lösningar som väljs är innovativa, hållbara och kostnadseffektiva. Du är ytterst ansvarig för konstruktionshandlingarnas slutgiltiga utformning och kvalitet. Vidare planerar och styr du det dagliga projekteringsarbetet enligt projekteringstidsplanen.

Vi söker dig som har högskole-/civilingenjörsexamen inom bygg. Du är en erfaren konstruktör och användare av Tekla Structures. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med något av följande; analys av stomsystem, FEM-beräkningar, byggfysik eller planering samt ekonomisk uppföljning i uppdrag.

Som person är du kvalitetsmedveten, problemlösare, engagerad, initiativrik och delar gärna med dig av din kunskap. Du trivs att ta en ledande roll i uppdrag och ett helhetsansvar i projekt. I ditt arbete är du affärsmässig och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål. För att trivas hos oss bör du vara strukturerad och effektiv i ditt arbete så väl som prestigelös och ha lätt till skratt.

Vi som arbetar på Strängbetong är måna om varandra. Vi är engagerade proffs som är ärliga och agerar affärsmässigt. Vi värdesätter nyfikenhet, lär oss ständigt nya saker och fokuserar på utveckling. En trygg och säker arbetsmiljö prioriteras där vi ställer krav på delaktighet och ett personligt ansvar.

Hos oss arbetar cirka 1200 personer inom olika arbetsområden - allt från försäljning och konstruktion till produktion och montage. Att jobba hos oss på Strängbetong innebär att arbeta i ett företag med möjligheter att utvecklas och att få både små och stora utmaningar. Du får jobba i ett företag med närhet till besluten, möjlighet att påverka och där gemenskapen är stark.

Vid frågor kontakta konstruktionschef Henrik Moegelin 0708-530554.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Civilingenjör
Kontakt

Ring Henrik Moegelin, 0708-530554

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 dec

Om företaget

Vi bygger allt från bostäder och kontor till parkeringshus, hallar och arenor. Utgångspunkten är färdiga koncept för varje byggnadstyp som vi sedan anpassar utifrån projektets förutsättningar och de behov du har som kund. Betongelementen tillverkar vi i våra produktionsanläggningar varpå vi transporterar de färdiga delarna till byggarbetsplatsen och monterar ihop dem där huset ska stå.