Händig teknisk säljare till Christian Berner

Om jobbet

Är du inte rädd för att skruva, trivs med att jobba självständigt och lockas av möjligheten att bygga upp riktigt långsiktiga relationer med kunder och leverantör? Detta är nämligen några av anledningarna till att Christian Berners nuvarande tekniska säljare älskar sitt jobb. Hos Christian Berner säljer du kraftfulla högtryckspumpar från den ledande leverantören inom området och kommer få goda möjligheter till att lära dig allt om produkterna.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Christian Berners räkning en teknisk säljare inom högtryckspumpar, då personen som har rollen idag ska gå i pension.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Christian Berner.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du att arbeta med försäljning av högtryckspumpar mot främst entreprenadbranschen och processindustrin i Sverige. På entreprenadsidan kommer du att arbeta mot många mindre företag där du tar över många etablerade kundrelationer. Inom processindustrin vill Christian Berner expandera och stor potential finns till nya kundsamarbeten. Du kommer in i en grupp med otroligt kundfokuserade och kvalitetsmedvetna kollegor med hög kompetens. När du startar rollen kommer du få gå bredvid den befintliga tekniska säljaren samt få en god introduktion till företagets produkter. Du rapporterar till säljchefen som värderar förtroende samt en rak dialog och du kommer få tydliga mål som ni följer upp kontinuerligt.

Tjänsten är en stor möjlighet för dig som trivs i en självständig roll med många kontaktytor. Är du praktiskt lagd, kundfokuserad och tycker det låter spännande att lära dig mer om hur högtryckspumpar demolerar betong är detta rätt roll för dig. Christian Berner har både en familjär stämning samtidigt som bolaget befinner sig i en expansiv fas, och personen som kommer in kommer vara med och påverka den fortsatta utvecklingen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som..
  • Har minst några års erfarenhet som exempelvis servicetekniker eller teknisk säljare
  • Tekniskt gymnasium, YH- utbildning eller högskoleingenjör
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort
Det är meriterande om du....

* Har körkort för tungt släp, då du kommer frakta högtryckspumparna

Som person är du självgående då du kommer att planera dina arbetsdagar på egen hand. Vidare är du relationsskapande då du kommer skapa och bibehålla långsiktiga kundrelationer och en förmåga att anpassa dig till varje kund och situation är viktig. Du är också resultatinriktad och motiveras av de möjligheter som finns till att expandera verksamheten.

Övrig information
  • Omfattning: Heltid. Rollen innebär ca 40- 50 övernattningar per år som du planerar själv. Arbete sker annars främst från kontoret i Bromma men en del arbete hemifrån kan också diskuteras.
  • Lön: Enligt överenskommelse, årlig bonus och tjänstebil.
  • Kontaktuppgifter: Freja Birkhammar, Recruitment Consultant, freja.birkhammar@academicwork.se, 08 56 24 67 35.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Publicerad

33 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Christian Berner Tech Trade-koncernen (publ noterat på NASDAQ First North) har mer än 115 års erfarenhet av teknisk handelsverksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 130 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 450 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på www.christianberner.se och www.christianberner.com