Hämtning av barn från förskola

Veterankraft · Övrigt · 30 okt

Om jobbet

Om oss

En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten

Vi söker en trygg och ansvarsfull veteran som älskar barn och som gärna vill arbeta med hämtning och barnpassning. Kunden bor i Vendelsö och har två döttrar. Vill ha hjälp 2-3 ggr/veckan. Kunden är hemma till ca kl 18.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av hämtning från förskola ca kl 15 och leka med dem samt värma mat som kund förberett.

Vem är du?

Du är en positiv pensionär som gärna är en extra mormor/morfar åt två små flickor. Har du jobbat på förskola eller liknande är det ett plus.
Jobbfakta
Ort
Haninge
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Ring Martin Westman, 08-52520904

Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.