Gymnasielärare i sv/sh sökes två dagar i veckan

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi en lärare i svenska, svenska som andraspråk och samhällskunskap till en gymnasieskola i centrala Åkersberga två dagar i veckan, endast 40 minuter från Östra station. Tjänsten passar dig som vill ha ett roligt och utmanande deltidsjobb med goda möjligheter till en fast tjänst. Kanske är du lärare idag med ett deltidsuppdrag, eller så är du lärarstuderande med möjlighet att arbeta vid sidan av dina studier.

Din undervisning är förlagd till tisdagar och onsdagar och du kommer att undervisa i följande kurser:
  • Svenska/SVA 2 och 3
  • Samhällskunskap 1b och 1a1
Skolan har en tydlig IT-profil och man arbetar med datorn som ett naturligt verktyg i alla kurser. Lärarna har ett tätt samarbete kring skolans värdegrund och elevfrågor samt pedagogiska och didaktiska frågor. Man utvärderar sitt arbete kontinuerligt och jobbar ständigt med att öka sin kompetens för att utveckla undervisningen.

Din profil

Vi söker dig som brinner för läraryrket och som vill ingå i ett gäng med engagerade och framåtsträvande kollegor och en tydlig och stöttande ledning. Du har en vilja och en drivkraft att aktivt utveckla din undervisning och din profession. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att eleverna ska nå så långt det är möjligt i sin kunskapsutveckling. Trivs med att arbeta i nära samarbete med andra för att för att elevernar ska nå sin fulla potential Du har ett prestigelöst förhållningssätt till elever och arbetskollegor och du är välplanerad och strukturerad. Din undervisning är varierad och du är duktig på att individanpassa men undervisningen utifrån elevernas individuella förutsättningar och behov. Du använder gärna dgitala hjälpmedel i undervisningen.

Du kommer att arbeta på en modern skola med ett väldigt tillåtande klimat; Alla är välkomna och ska känna sig trygga. Skolan arbetar aktivt för att ha en god stämning och en bra arbetsmiljö på skolan så att elever och personal trivs. Skolan har också ett mycket utvecklat kollegialt lärande där varje lärare får möjlighet att tillsammans med sina kollegor utveckla sig i sitt yrke.

Du blir anställd direkt av skolan men rekryteringsprocessen sker vi Clockwork Skolbemanning. Omfattningen är heltid och tillsvidare.

För mer information, kontakta Bodil Henrikson på 073 351 27 40.

Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se, lediga jobb/pedagogik.

Vi söker även lärare med andra erfarenheter och behörigheter, och vill gärna komma i kontakt med dig som är nyfiken på nya utmaningar.

Gilla oss på facebook.com/skolbemanning
Nytt chefsjobb inom skola? Facebook.com/groups/rektorer

www.pedagogjobb.nu
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare
Kontakt

Ring Bodil Henrikson, 0733512740

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 nov

Om företaget

Clockwork Skolbemanning är till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår med bemanning och rekrytering av lärare och annan skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Allt för att du som lärare och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat bamanningsföretag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs om oss på www.clockworkpersonal.se