Grymma testare/testledare till FinTech-branschen

Academic Work · Data & IT · 21 dec

Om jobbet

Med ledstjärnor såsom Vi utmanar och tänker nytt, Att hjälpa en kollega att hjälpa en kund samt Vi känner att det är kul att gå till jobbet har Avanza växt kontinuerligt och skapat en stark organisation. För att fortsätta växa som organisation behöver de få in testare/testledare som vill utvecklas i sin roll och arbeta i ett team med tajta samarbeten samt högt engagerade medarbetare. Är du tänd på att göra detta i en FinTech organisation som i dagsläget har flera spännande projekt igång? I sånt fall fortsätt kika igenom denna annons!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Avanzas räkning grymma testare samt testledare till deras QA-team. I denna roll får du chans att vara med och skapa de bästa digitala finansiella tjänsterna för miljoner människor. Det händer extremt mycket intressant i den så kallade FinTech-branschen just nu och Avanza söker medarbetare som, tillsammans med dem, vill jobba för att hjälpa ännu fler kunder att göra sitt sparande billigare, enklare och bättre. Avanza strävar efter kontinuerlig förbättring inom tillgänglighet, kvalitet och leveranstid. Du kommer att tillhöra en QA-grupp på 10 personer och jobba mycket nära Avanzas ca 60 utvecklare på kontoret i centrala Stockholm.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Avanzas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Avanza.

Arbetsuppgifter

Som testare/testledare kommer du att ansvara för kvalitetssäkringen av tjänster som scrum-teamen levererar. Avanza har en modern plattform för webb och mobil samt helt nya bakomliggande system vilket gör att de har riktigt bra förutsättningar när det gäller skalbarhet och prestanda framöver. Idag arbetar de med tekniker som Java 8, Spring, Gigaspaces, HTML5, CSS3, Angular och Splunk.

Du kommer till exempel att:
  • Testa teamets leveranser
  • Coacha teamets medlemmar inom test
  • Sprida testtänk i organisationen, via positiva exempel
Tjänsten passar dig som söker ett spännande, intensivt och utvecklande jobb som ger stort utrymme för egna initiativ. Tillsammans med ca 350 trevliga och engagerade medarbetare kommer du att sitta i fräscha lokaler mitt i Stockholm. Avanzas personal har bra förmåner, såsom extra bra kontovillkor, bolån, optionsprogram, och ett generöst friskvårdsbidrag. De anställda hos Avanza tycker om att ha kul ihop! Avanza tror även starkt på kompetensutveckling och lägger därför mycket fokus på kompetensöverföring via interna forum och externa utbildningar. För QA-teamet är det en självklarhet att utmana sig själva, ifrågasätta och tänka nytt, så att de ständigt utvecklas. De drivs av intressanta samarbeten och nyfikenhet; vilket de förverkligar genom öppenhet och genom att vara inkluderande, internt såväl som externt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du de senaste åren har arbetat med test i agila miljöer och använt metoder som Scrum eller Kanban. Det absolut viktigaste är dock att du har ett genuint testintresse och brinner för test som område!

Avanzas koncernspråk är svenska och därför krävs goda kunskaper i både tal och skrift på svenska.

Som person är du ansvarstagande både gällande dina egna arbetsuppgifter samt inom rollen i stort för att få hela organisationen att förstå värdet av testning. Du uppskattar att arbeta tillsammans med andra och bidrar med en hjälpande hand för att få arbetet att flyta på i teamet. Vidare strukturerar du själv upp ditt arbete samt driver dina processer vidare så att de leder i målets riktning.
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • Placering: Centrala Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Emelie Blomqvist, Recruitment Consultant, emelie.blomqvist@academicwork.se alternativt vår teammail, stn03@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Avanza bank Holding AB är moderbolag inom Avanzakoncernen och den operativa verksamheten drivs genom bolagen Avanza Bank AB, Försäkringsaktiebolaget Avanza Pension, Avanza Fonder AB och Placera Media Stockholm AB. Företaget kännetecknas av en flexibel organisation, med närhet mellan idéer, beslutsfattning och genomförande. Vidare har de ett högt engagemang för sina kunder vilket lett till att de 6 år i rad, via Svenskt Kvalitetsindex, har vunnit utmärkelsen Sveriges Nöjdaste Kunder.