Gruppchef Underhållsingenjörer till Fortum Värme

Om jobbet

Vi söker en chef till vår grupp för underhållsingenjörer med inriktning el, instrument och automation med placering på Bristaverket eller Hässelbyverket.

Arbetsuppgifter

I rollen som gruppchef har du personalansvar för 10 st ingenjörer inom el, instrument och automation. Det innebär allt från coachning i vardagen till lönesamtal. Du ansvarar för det förebyggande underhållet med budget och resurssäkring av personal. Du kommer både att ingå i underhållsledningen för Nord Västra-systemet och i vårt underhållsnätverk som utvecklar vår verksamhet i hela Stockholm.

Som gruppchef på Fortum Värme blir du en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du får även en unik möjlighet att använda och utveckla dina kunskaper och ledaregenskaper i en dynamisk och utvecklande organisation. Rollen innebär intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter inom ledarskap, teknik och underhåll.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning mot el/automation och har en god vana att leda, utmana och coacha medarbetare.
Erfarenhet som du kanske har fått genom en arbetsledande position.

Du har arbetat med el/automation ett antal år. Har du dessutom allmän el-behörighet är det en merit. Ytterligare erfarenhet från kraftvärmeverk eller större processanläggningar är också en fördel.

Förutom svenska behärskar du engelska i tal och skrift. För denna tjänst är även B-körkort ett krav.

Som person är du ärlig, engagerad och hänsynsfull. Det är viktigt att du är en naturlig ledargestalt och är intresserad av människor. För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, energisk, strukturerad och resultatinriktad och kunna styra din organisation mot uppsatta mål. Detta gör du genom att delegera, coacha och vara tydlig i din kommunikation.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Fortum Värme är ett lokalt energibolag som producerar fjärrvärme, fjärrkyla och el. Företaget levererar värme och kyla till cirka 10 000 kunder och en stor del av de som bor och verkar i Stockholmsregionen. Tillsammans med kunderna har Fortum Värme bidragit till att Stockholm räknas som en av världens renaste huvudstäder och utsågs av EU till världens första miljöhuvudstad Green Capital 2010. Företaget ägs till lika delar av Fortum och Stockholms stad. Fortum Värme investerar 7 miljarder kronor i ny kraftvärmeproduktion i Stockholmsregionen 2010-2016. Senast 2030 ska fjärrvärmen i Stockholm produceras till 100 procent av förnybar och återvunnen energi.