Gruppchef och Teknisk utredare

Om jobbet

Motiveras du av samarbete och av att dela med dig av din kunskap till andra? Nu söker Aquademica efter dig som arbetat som teknisk utredare, besiktningsman eller byggingenjör under några år och vill ta nästa steg.

Du kommer att arbeta med intressanta kunder och projekt inom Aquademicas inomhusmiljögrupp och inta rollen som nyckelspelare i gruppen. Gruppen arbetar brett och vi tar oss an uppdrag både inom utredningar, förstudier, uppdragsledning och besiktningar. Du har mycket kontakter både med kunder, beställare och internt.

Vi söker dig som är en positiv, utåtriktad person som trivs att jobba kundorienterat och kan hantera flera pågående projekt samtidigt. Du kommer att stötta dina mindre erfarna kollegor där det behövs, planera arbetet och delta i interna utvecklings- och utbildningsprojekt.

Du är en teknikintresserad problemlösare som kan uttrycka dig väl i tal och skrift och gillar utmaningar. B-körkort är ett krav. För rätt person finns stora möjligheter att utveckla både sig och sin grupp.

Som anställd hos Aquademica arbetar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag - allt i en utvecklande arbetsmiljö.

Vill Du jobba med oss? Skicka CV och personligt brev till: jobb@aquademica.se. Intervjuer sker löpande. Läs mer om oss på www.aquademica.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och termografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. I dag är vi 30 anställda och fortsätter att växa.