Gruppchef KMA

Om jobbet

Vi ser en fortsatt positiv utveckling i vår region och behöver nu förstärka vår enhet med en gruppchef för vår Kvalitet-, Miljö- och Arbetsmiljögrupp inom Civil Engineering East. Som gruppchef KMA rapporterar du direkt till avdelningens specialistchef för Inköp/KMA.

Här är dina nya utmaningar

Som gruppchef KMA har du personal- och budgetansvar och kommer leda och fördela arbetet samt coacha och bidra till att utveckla avdelningens specialister. Du skall även delta i arbetsgrupper och nätverk, anordna och leda KMA-gruppmöten parallellt som du själv delvis arbetar operativt som KMA i anbuds-/projekteringsfaser och/eller pågående projekt.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Vi söker dig med flera års erfarenhet från motsvarande befattning eller dig som är en erfaren KMA som nu vill ta vid en ledande position.

Du har högskoleutbildning, gärna med inriktning på kvalitet och miljö, samt erfarenhet av anläggnings- och entreprenadbranschen. Det är meriterande om du har juridisk kunskap inom entreprenadjuridik AMA/MER samt tidigare erfarenhet från projektledning.

Vi lägger stor vikt vid att du är drivande och framåt med en god förmåga att leda, entusiasmera och kommunicera med andra. Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad och det faller sig naturligt att arbeta med planering och uppföljning. Du är van och trivs med att hantera flera uppgifter och frågor parallellt samt agera utifrån nya prioriteringar och förändringar. Du är van med administrativa uppgifter och har en god kunskap om branschens regelverk och nomenklatur samt adekvata lagar, regler och standards.

Du värdesätter ett bolag som jobbar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Solna men med Storstockholmsregionen som arbetsplats. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!

Vill du veta mer om rollen som KMA hos oss är du välkommen att kontakta specialistchef Inköp/KMA Maria Hambræus på 070-543 95 62. Registrera din ansökan och CV nedan, urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt dock senast den 6 november.

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Solna
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Industri & Anläggning
Underkategori
Chefsbefattningar
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i norra Europa med en omsättning på 57 Mdr SEK och 18 000 anställda.

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar.

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. I Baltikum bygger NCC
bostäder och hus. I Tyskland och S:t Petersburg bygger NCC främst bostäder. NCC:s vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation.

NCCs vision är att vara det ledande företaget i utvecklingen av framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation. Vi jobbar med att ständigt förnya byggbranschen och skapa bästa tänkbara arbetsmiljö för våra anställda. NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.