Gruppchef för Lokalvård natt sökes till MTR!

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren. De fortsätter sin satsning på ständig utveckling och är just nu inne i en spännande tillväxtfas. Till MTR söker vi nu en gruppchef till Lokalvårdsenhet natt. Som Gruppchef coachar, utvecklar och leder du dina medarbetare. Som ledare har du en stor påverkan på dina stationers resultat och det är avgörande att du är med och driver dina medarbetare framåt för att skapa världens bästa tunnelbana. Du arbetar till största del ute i driften tillsammans med dina medarbetare men har din arbetsplats i Liljeholmen. Du kommer att tillhöra tunnelbanans röda linje men arbetar över flera linjer och rapporterar till Områdeschef lokalvård röd linje.

I rollen som Gruppchef Lokalvård är du operativ och du ansvarar för att dina medarbetare har rätt förutsättningar för att kunna ge bästa tänkbara lokalvård under hela trafikdygnet.

I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • Driva och operativt ansvara för din grupps leverans
  • Genomföra utvecklingssamtal samt kontinuerliga arbetsplatsmöten
  • Säkerställa att en heltäckande städning utförs i enlighet med städstandarden och avtalskraven från SL
  • Motivera medarbetarna genom att vara tillgänglig och aktivt träffa din medarbetargrupp
  • Kontinuerligt följa upp att städningen utförs med hög kvalitet genom inspektioner av städområden
  • Säkerställa att rapportering av diverse fel görs på ett sätt som säkerställer att hälso- och säkerhetsbestämmelserna efterlevs
Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som har arbetat som chef med fullt personalansvar inom lokalvård i minst 2 år. Du har hållit i utvecklingssamtal, rehabiliteringssamtal och är van vid att följa liknande processer. Det är meriterande om du har arbetet med lokalvård i en publik miljö.

Vi ser att du har gymnasiekompetens eller motsvarande.

Vi söker en trygg, självgående ledare som vågar ta beslut. Du har en coachande ledarstil och är tydlig samt ärlig i din kommunikation. Du har en god samarbetsförmåga. Vi söker dig som trivs bäst när du får arbeta med förändringsarbeten då du stimuleras av utmaningar och av att utveckla arbetssätt, tjänster och beteenden. Du har lätt för att prioritera, du har ett sinne för detaljer och kan fatta beslut under pressade situationer.

Vidare har du mycket goda kunskaper i svenskt tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Du rör dig obehindrat i Microsoft Office-paketet.

Låter det intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar MTR med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Louise Miliotis på 08-120 50 422. Urvalet av ansökningar sker löpande. Fackliga företrädare SACO, Christer Hammarström, christer.hammarstrom@mtr.se SEKO, Jannis Konstantis, ioannis.konstantis@mtr.se ST, Tony Moros, tony.moros@mtr.se

Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Louise Miliotis, 08-120 50 422

Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 jan

Om företaget

MTR driver Stockholms tunnelbana på uppdrag av SL sedan 2009 och från december 2016 kommer även Stockholms pendeltåg att drivas av MTR. Under 2015 startade MTR Express snabbtågstrafik mellan Göteborg och Stockholm. MTR-koncernen med huvudkontor i Hongkong har en ambition att växa ytterligare inom spårbunden trafik på den nordiska marknaden. Inom MTR satsar vi på personlig och yrkesmässig utveckling för medarbetarna - vår viktigaste tillgång.