Grundskollärare åk 5-9 till Risöskolan

Om jobbet

Du siktar högt och har båda fötterna på jorden. Precis som vi.

Risöskolan är en grundsärskola åk F-9. Våra elever läser enligt grundsärskolans ämnen och/eller träningsskolans ämnesområden. Vi som arbetar är en positiv och engagerad personalgrupp som har fokus på eleven både som individ och grupp. Vi söker dig som tillsammans med oss vill växa och göra skillnad!

Som grundskollärare i åk 5-9 som läser grundsärskolans ämne har du huvudansvaret för undervisningen, handledningen av elevassistenter, kontakter med övriga aktörer och ett ansvar för helhet i hela huset tillsammans med andra.

Dina arbetsuppgifter innebär att du är en del i arbetslaget vilket innebär både självständiga och gemensamma uppgifter.

Vi vill att du är en behörig låg- eller mellanstadielärare eller grundskolelärare åk 5-9. Du är förtrogen med grundsärskolans styrdokument och läsinlärningen och har kunskap och erfarenhet av undervisningen och arbete i grundsärskola/träningsskolan. Du har också erfarenhet och förmåga att leda ett arbetslag mot verksamhetens mål.
Vi vill att du har ett kreativt och flexibelt arbetssätt som främjar elevers lärande. Du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Vi lägger en stor vikt vid personliga egenskaper som matchar arbetslaget.

Det finns dessutom möjlighet, för rätt person, att som förstelärare driva Risöskolans pedagogiska utveckling.

Anställningen är heltid tillsvidare, med ferie. Vi erbjuder arbetskläder för uteverksamhet under vintern, handledning i arbetslaget en gång i månaden under skolåret, samt ett härligt team att arbeta tillsammans med. Tillträde 2017-01-09 eller efter överenskommelse. Ansök senast den 31/12 2016. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget


Hitta hit

Sundbyberg Visa på karta

Visa var