Grundskollärare 1-3, Ma, Sv och annat ämne, 100% tillsvidare

Om jobbet

Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet

Vår kommun expanderar och det gör även skolan. Lillsjöskolan söker nu en lärare till årskurs 2 och en lärare till årskurs 3 med bred lärarbehörighet. Lillsjöskolan ligger nära naturen med rik utemiljö, bland annat en sjö runt knuten. Här finns engagerade pedagoger och föräldrar. Läsning, fadderverksamhet och gemensamma traditioner är bland många saker det som gör det så roligt att arbeta här. Skolan har närmre 300 elever från förskoleklass till år 3.

Arbetsuppgifter

Planera och genomföra undervisning

Arbetar utifrån läroplanen

Utvärdera och bedöma undervisning i skolår 1-3

Bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö

Kvalifikationer

Grundskollärarutbildning, lärarlegitimation

IT vana, Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift

Personliga egenskaper Att vara lärare ställer krav på dig som person. Vi ser gärna att du är en glad person, som är rättvis och trygg i dig själv och din roll som lärare. Det är även viktigt att du är tydlig och har ett intresse för formativt lärande och elevinflytande.

Vi erbjuder dig

Bra löneläge

Goda pendlingsmöjligheter, 45 minuter med bil från Uppsala (med möjlighet till bilavdrag), 60 respektive 45 minuter med kollektivtrafik från Västerås och Enköping.

Ett utvecklat fadder, trygghet- och trivselarbete

Tydliga utvecklingsområden grundade i skolutvecklingsprogrammet

Mentor för nyanställd efter dennes specifika behov

Fortbildning riktad mot hela yrkesgrupper

Varje klass har 25 barn, med stöd i klassrummet för barn som behöver och speciallärare som arbetar nära arbetslagen. Lillsjöskolan har fem förstalärare som motor i pedagogisk utveckling och utvecklad specialundervisning. Läs gärna mer via kommunens hemsida: http://www.upplands-bro.se/barn--utbildning/barn-och-unga-6-16-ar/kommunala-skolor/lillsjoskolan.htmleller vår facebooksida https://www.facebook.com/Lillsjöskolan-Upplands-Bro-417301051813988/ .

Anställningsform: tillsvidare

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse

Lön: individuell lönesättning

Du är välkommen att kontakta

Skoladministratör: Vivianne Wernöe tel 08-581 90 92, email: vivianne.wernoe@upplands-bro.se

Rektor: Monika Wahlstedt tel 08-581 693 59, email: monika.wahlstedt@upplands-bro.se

Fackliga företrädare nås via kommuns växel: 08-581 690 00.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Du är välkommen med din ansökan som vi vill ha tillhanda senast 161130. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske under ansökningsperioden.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Teddy Nyberg, 046-10 26 31

Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget