Grävmaskinist Peab Marin

Om jobbet

Peab Marin (Stockholm Hamnentreprenad AB) är regionens ledande service- och underhållsföretag i och invid vatten. Vi är verksamma inom mekanik och stål, sjö, el, anläggning och event. Antalet anställda är ca 60 och omsättningen är ca 100 miljoner kronor. Stockholm Hamnentreprenad är ett dotterbolag till Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB, som ingår i Peabkoncernen.

Vi arbetar från Nynäshamn i syd till Kapellskär i norr.

Vi söker nu en grävmaskinist med yrkesförarbevis till maskiner av olika storlek.

Bakgrund
Meriterande om du som söker har erfarenhet av muddringsarbeten från flytande pontoner. Du bör kunna arbeta självständigt efter ritningar, mängda och kunna beställa material samt arbetsleda eventuell spadhängare. Vi lägger stor vikt på skötsel av maskinerna och det är en fördel om du kan utföra service/reparationsarbeten samt byten av hydraulslangar på maskinen men även på hydraulisk utrustning som vi använder i arbetet.

Dina egenskaper
Som person är du självgående, har en serviceanda och god kommunikationsförmåga. Du som arbetar här bör ha ett öppet sinne och en vilja att lära. Du kommer ingå i ett team, därför ser vi att du har lätt för att arbeta i grupp, samt en mognad som medför en hög grad av ansvarstagande och noggrannhet. Du är framåt, förändringsbenägen och inte rädd för att dela med dig av din information och kunskap till dina kollegor.

Peab Marin (Stockholm Hamnentreprenad) kan erbjuda dig en plats i en organisation som har fokus på medarbetarnas utvecklingsmöjligheter, miljö- och arbetsmiljöfrågor.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ulf Lorbeck, 070 770 93 13,
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Maskinarbete
Kontakt

Ring Ulf Lorbeck, 070 770 93 13

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 mars

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.