Google Maps lösningar i Sverige söker en New Business Developer - Maps People

Om jobbet

Vill du arbeta inom en av Skandinaviens mest spännande verksamheter. MapsPeople ar partner med Google Maps och säljer professionella Google Maps licenser till stora nordiska bolag. Utöver detta utvecklar och säljer vi inomhussystem för navigation byggda på Google Maps. Med andra ord som Google Maps fast i inomhusmiljöer som universitet, sjukhus, varuhus och flygplatser.

MapsPeople A/S är en Danskägd innovativ IT-verksamhet. Då vi upplever en kraftig tillväxt och försäljningen börjar ta fart är det nu hög tid att öppna upp verksamheten även i Sverige. Du kommer att sitta i nya och fräscha lokaler i centrala Stockholm och rapportera till CCO som sitter på Huvudkontoret i Aalborg i Danmark.

MapsPeople är en av de bäst säljande Google Maps-Partners som finns inom EMEA. Bland annat har vi kunder som Atea, Arbetsförmedlingen, Bisnode, Geodis Wilson Holding, Gunnar Dafgaard, Handelsbanken, Hogia Public, JC Decaux, Polystar, Skanska, Sveriges Radio och Thomas Cook. MapsPeople är en framgångsrik organisation som befinner sig i en stark utvecklingsfas. Vi jobbar med några av de mest intressanta IT-produkterna, har mycket engagerade och duktiga medarbetare och ett starkt varumärke.

Vi söker dig som:
  • Har jobbat minst 1-2 år med Cloudbaserad lösningsförsäljning
  • Kan hålla en professionell dialog på C-level nivå
  • Har dokumenterat goda försäljningsresultat
  • Har en relevant eftergymnasial utbildning
  • Har en hög energinivå och passion för ny teknologi
Som New Business Developer är din huvudsakliga uppgift att jobba med Outbound och Inbound försäljning mot mellanstora kunder i Sverige. Du kommer huvudsakligen att använda telefon och mail som verktyg men kommer även att göra en del kundbesök. Förutom detta kommer du även att hålla en daglig dialog med Google om kampanjer, leads osv.

Arbetet innebär kvalificering av leads, uppföljning av events, utgående samtal till utvalda segment, prospektering och framtagande av erbjudanden.

Har du vad som krävs för att anta denna utmaning och unika möjlighet? Tveka inte att söka redan i dag.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med SalesOnly och rekryteringskonsult Kristian Ekelund. Har du några frågor går det bra att maila på kristian.ekelund@salesonly.se eller ringa på 073-521 65 87. Intervjuer kommer att ske löpande så kom in med din ansökan snarast möjligt.

Sökord: Google MapsPeople Google IT New Business Developer Säljare
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget