Godshanterare med omgående start sökes till Älvsjö

Om jobbet

Om företaget

Vi söker nu för kunds räkning en godshanterare vår kund i Älvsjö. Kunden arbetar med att tillverka mätinstrument som används vid nybyggen och vägar. Affärsmodellen bygger på att de tar fullt ansvar för allt som är komplext i sina kunders mätsystem. Därigenom frigörs egna resurser för "core business". Vidare tillhandahåller kunden standardprodukter i kombination med kundanpassning för att optimera pris, prestanda, livslängd och leveransprecision.

Arbetsuppgifter

Som godshanterare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära packning av utgående gods, packa upp inkommande gods, pricka av reservdelar i företagets affärssystem och transportbokning. Vid intresse, driv och vilja kommer du även få möjlighet att arbeta med kalibrering av mätinstrument samt ansvar för hyresverksamheten, vilket innebär plock av hyr kit samt programmering av instrumenten till kundens konto.

Formell kompetens
  • Teknisk utbildning
  • Intresse för teknik
  • Goda datakunskaper
  • Körkort B
  • Svenska
  • Engelska
Personliga egenskaper

Det är viktigt att du är flexibel och driven och trivs med att lära dig nya arbetsuppgifter och arbeta med flera uppgifter samtidigt. Vi tror även att du är positiv och lösningsorienterad i din grundinställning, noggrann och är stresstålig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/Älvsjö

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.