Glasmästare

Om jobbet

Vill du vara med och förändra bilvärlden med oss?
Vår målsättning är att bli Sveriges bästa serviceföretag. Det är en annorlunda tanke i en bransch som länge präglats av öde bilhallar och verkstäder med "Endast personal" på dörren. Vi hälsar på alla kunder, och på varandra. Vi låter kunderna vänta kvar hos oss medan vi servar deras bilar. Vi bjuder på lunch eller fika under tiden, och har trådlöst nätverk för dem som vill jobba eller slösurfa i caféet medan de väntar.

Vi söker nu en Glasreparatör till Upplands Motor i Kista
Att arbeta som Glasreparatör hos Upplands Motor innebär självständig planering och uppföljning samt kundkontakt. I din roll som glasreparatör hjälper du våra interna och externa kunder med reparationsarbeten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är montering och reparation av bilrutor samt administrativa arbetsuppgifter så som egen fakturering utfört arbete. Du är placerad i Kista där du ingår i ett team om två personer vilket ställer krav på stort eget ansvar.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för glasmästaryrket och har en hög känsla för service och är ordningsam. Du vet att nöjda kunder får man genom att ge riktigt god service. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Det är också viktigt att ditt arbetssätt och personlighet kan bidra till den unika lagkänsla som vi har inom Upplands Motor.

Vad kan du?
Körkort B är ett krav. Har du tidigare jobbat som glasreparatör och i Tacdis och Vida är det meriterande.

Din ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Sara Lundell, Rekryterare, 08-580 00 643
Ansök snarast genom att klicka på knappen "Ansök nu".

Som de flesta företag i bilbranschen har vi långt fler män än kvinnor anställda, och hoppas därför att få många ansökningar från kvinnor.

Välkommen till Upplands Motor. Vi tror på riktigt bra service. Det gäller både dig och din bil.

Krav
Gymnasiekompetens
B Körkort

Meriterande
Erfarenhet och kunskaper i Tacdis
Erfarenhet och kunskaper i Vida
Tidigare erfarenhet som glasmästare

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Heltid

Lön/förmåner
Fast lön + rörlig lön
Jobbfakta
Publicerad

38 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Upplands Motor är ett av Sveriges mest framgångsrika bilföretag och ett modernt familjeägt bolag med nära 500 anställda. Bolaget säljer service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Ford, Renault och Dacia. 2015 omsatte verksamheten ca 3 miljarder kronor och målet är att dubbla omsättningen till 2020. Upplands Motor etablerades 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt i Kista där huvudkontoret numera ligger. Med utgångspunkt i värderingarna enkelt, omtänksamt och engagerat hjälper Upplands Motor sina kunder till en enklare vardag och skapar arbetsglädje för medarbetarna. För mer information, besök http://www.upplandsmotor.se/


Hitta hit

Sollentuna Visa på karta

Visa var