Gillar du försäljning, träning och skidåkning?

Om jobbet

Advertise söker nya mediesäljare som vill arbeta med några av mediebranschens starkaste varumärken.
För rätt person är detta en chans att med eget ansvar för resultat och mål tjäna bra
och att varje måndag gå till arbetet med ett leende på läpparna.

Dina mål klarar du genom affärer per telefon och via kundbesök.
För att lyckas måste du kunna hålla ett högt tempo, vara strukturerad och kunna skapa ett förtroende hos dina kunder. Vi som arbetar här idag är civilekonomer, stadsvetare, jurister, fd bartenders, en hockeymålvakt, discjockeys, produktchefer och skidåkare. Vår gemensamma nämnare är att vi vill ha kul påjobbet, arbeta med försäljning och göra affärer.

För att säkerställa att vi är bra affärsmän och representanter för våra uppdragsgivare utbildar vi oss i säljteknik och mediekunskap. De flesta av oss känner att vi presterar bättre, både hemma och på kontoret, om vi några gånger i veckan går till SATS och tränar. När det går bra åker vi till något trevligt ställe på konferens. På Advertise betyder det varje år. Om du måste ha tyst och
lugnt på din arbetsplats är Advertise kanske inte rätt ställe eftersom vi pratar mycket i telefon och gärna lyssnar på musik när vi säljer. Om du är rätt person så kommer du redan efter några månader hos oss vara gladare, mer vältränad och ha en bättre ekonomi.

Mer information om oss och våra uppdrag hittar du på www.advertise.se Vi tror att du är en välklädd kille eller tjej mellan 20 - 30 år, utåtriktad, framåt, har humor och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Självklart erbjuder vi dig fast månadslön och provision. Bland våra uppdrag märks Åka Skidor, Ute Magasinet, King, Postnord, SATS samt Tidningen Body.

Advertise AB har kontor på Norrlandsgatan mellan Mood och Stureplan i Stockholm.

NÅGOT FÖR DIG ?

Skicka då CV och ett personligt brev så snart som möjligt till carl@advertise.se

Mer information om Advertise AB hittar du på

www.advertise.se Vi behöver ditt svar senast den 11 november.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Media, Kultur & Design
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 nov

Om företaget

Ett av mediebranschens ledande säljbolag med marknadens absolut bästa och roligaste uppdragsgivare. Åka Skidor, Ute Magasinet, King, Vagabond, Mercedes Magasin, SATS, Tidningen Body samt PostNord( Uppslaget).
Våra affärsrelationer präglas av långsiktighet med fokus på bra lönsamhet och koll på läget. Vi är ett "trippel-A företag som lever på vårt goda rykte.


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var