gillar du choklad och brinner för relationsbyggande försäljning?

Om jobbet

Är du en driven och resultatinriktad person som vill starta eller fortsätta din säljkarriär på ett av nordens ledande konfektyrföretag? Söker du ett spännande jobb med många möjligheter? Tag då chansen och sök tjänsten som säljare för Cloetta!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Retail24s räkning 2-3 nya, drivna och hungriga säljare för att utöka deras säljkår som arbetar för livsmedelsföretaget Cloetta. Idag består säljkåren av cirka 12 härliga och drivna personer i blandade åldrar och du kommer att utgå från Retail24s kontor i Bromma.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Retail24s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Retail 24 och Cloetta. Retail24s intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos Cloetta, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som säljare för Cloetta kommer du att ansvara för ett fyrtiotal butiker som du regelbundet kommer att besöka runt om i Stockholmsregionen. Du lägger på egen hand upp din körplan, dina möten och du kommer att genomföra cirka fyra möten per dag. Du kommer att ansvara för att butikernas kassalinjer och ordinarie hyllor är påfyllda samt för permanenta displayer och kampanjer.

Du kommer till exempel att:
 • Besöka livsmedelsbutiker i förhållande till planerad besöksplan
 • Fungera som Cloettas representant ut mot butik och butikschef
 • Ansvara för distribution, order och införsäljning av kampanjer samt aktiviteter i butik
 • Följa fasta rapporteringsrutiner
Du kommer att utbildas av din mentor på Retail24 som också kommer att ge dig de rätta förutsättningarna för att lyckas i rollen som säljare för Cloetta. Du kommer även att få tillgång till egen bil och mobiltelefon i tjänsten.

Tjänsten passar dig som vill gå den bästa skolan när det kommer till försäljning och marknadsföring! Vidare passar den dig med ett otroligt driv och som vill utvecklas i din säljroll. Du brinner även för relationsbyggande försäljning. Här erbjuds du ett väldigt meriterande arbete på ett av de ledande konfektyrföretagen i Norden, Nederländerna och Italien. Cloetta tillverkar och säljer sockerkonfektyr, chokladprodukter, pastiller samt tuggummi och sammantaget säljs Cloettas produkter i fler än 50 länder. Om du lyckas i rollen som säljare finns även mycket goda chanser till att bli direkt anställd på Cloetta.

Vi söker dig som
 • Har erfarenhet av försäljning och service, exempelvis att du tidigare har arbetat i livsmedelsbutik
 • Har avslutad gymnasieutbildning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Har B-körkort
Som person är du framåt, social och som inte är rädd för att skapa nya kontakter. Det är viktigt att du är strukturerad och självgående eftersom att du planerar större delen av ditt arbete på egen hand. Du har ett otroligt driv, är resultatinriktad och strävar alltid efter att uppnå dina mål.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 8.00-17.00 eller 7.00-16.00
 • Placering: Bromma, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Publicerad

39 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Retail24 är nordens största sälj-, demo- och merchandisingkår. Retail24 bildades 2002 och den Svenska avdelningen startades 2009. Retail24 Sverige jobbar med försäljning och demonstrationstjänster i den Svenska dagligvaruhandeln. De har sitt huvudkontor i Stockholm och back office från deras Nordiska huvudkontor i Oslo. Deras mål är att vara bäst på kvalité, tillgänglighet, flexibilitet och kostnadseffektivitet.

Tillsammans med deras dotterbolag i Norge, Finland, Danmark och Island, täcker de hela Norden. De är en leverantör av marknadsföring, försäljning, space och demonstrationstjänster för leverantörer till Svenska livsmedelsbutiker.