Genuint drivna full stack-utvecklare

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Blev du trött av att skriva för hand under skoltiden? Tänkte du att det måste finnas ett bättre sätt att göra det på? Du, som är en full stack-utvecklare, får nu möjligheten att vidareutveckla DigiExams produkt, en plattform för att skriva prov och göra bedömningar. DigiExam är ett expanderande företag med passionerade, drivna medarbetare och en programvara i framkant.

Information om uppdraget

Academic Work söker för DigiExams räkning full stack-utvecklare till deras passionerade och drivna team inom mjukvaruutveckling.

DigiExam är ett ungt och snabbväxande företag som arbetar med över 1400 skolor i över 50 länder. Exempel på skolor som använder plattformen är Handelshögskolan i Stockholm, Luleå Gymnasium och Viktor Rydberg. DigiExam har en produkt som är byggd för studenter och lärare i syftet att de kan utföra prov och bedömningar på ett digitalt sätt.

De är etablerade i Sverige där de har sitt huvudkontor och har börjat expandera i USA där de öppnade ett kontor i New York förra året.

Robin Andersson, CTO; Vad är det bästa med att arbeta hos DigiExam? Att arbeta med modern teknik och fantastiska människor; vi bygger en plattform som ger bättre förutsättningar för studenter och lärare runt om i världen

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DigiExams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos DigiExam.

Arbetsuppgifter

På DigiExam blir du en del av ett ungt och ambitiöst företag som snabbt hakar på trender, delar Best Practice och har den senaste tekniken på marknaden. Som full stack-utvecklare kommer du vara en del av SCRUM-teamet i Stockholm och arbeta tillsammans med drivna och engagerade kollegor. Teamet arbetar, tillsammans med stakeholders, med efterforskning, planering och utförande av utvecklingen av plattformen i 3-veckors intervaller.

De huvudsakliga programmeringsspråken du kommer att använda dig av är Go, JavaScript och HTML/CSS. Erfarenhet av Go är inte ett krav så länge du har erfarenhet av ett annat backend-programmeringsspråk och har drivet att lära dig Go. Du kommer även att få arbeta med andra språk då DigiExam har kunder som använder sig av OS X, Windows, iOS och Chrome OS. Några av verktygen som du kommer att använda regelbundet är Google Cloud, Angular.JS, Electron och BigQuery.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för programmering samt erfarenhet av att arbeta som full stack-utvecklare med många egna projekt i ryggen. Tjänsten är även relevant för dig om du har erfarenhet av att arbeta med de nämnda front- eller back-endspråken. Men det viktigaste är att du har ett passionerat intresse för DigiExams tekniker och produkt.
  • Du har goda kunskaper inom HTML och CSS
  • Du har erfarenhet av back-end utveckling
  • Du har goda kunskaper inom JavaScript och moderna ramverk
  • Det ser det som meriterande om du har erfarenhet av Go
Som person är du problemlösande i din natur och kan analysera en stor mängd data för att sedan dra slutsatser. Du har förmågan att se konsekvenser av olika tillvägagångssätt samt identifiera de mest effektiva arbetssätten. Eftersom teamet hos DigiExam arbetar tätt tillsammans är det av stor vikt att du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och att arbeta mot gemensamma mål. DigiExam är i en expansiv fas och deras intention är att utvecklings-teamet ska fortsätta växa. Personlig mognad, att agera professionellt mot kunder samt nya kollegor, är därför oerhört viktigt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Centralt i Stockholm
  • Kontaktuppgifter: Emelie Blomqvist, Recruitment Consultant, emelie.blomqvist@academicwork.se
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

49 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

DigiExam är den ledande digitala leverantören av en produkt som skapar, levererar och betygsätter akademiska prov. Plattformen gör livet enklare för instruktörer och lärare att förbereda samt betygsätta prov, den hjälper även studenter att utföra tester mer effektivt och sparar på miljön samt pengar genom att minska på pappersförbrukningen. DigiExam är intuitiva, 100% tillförlitliga och samarbetsvilliga. De har för tillfället 1400 skolor och universitet som kunder i över 50 länder.