Generaldirektörsassistent till statlig myndighet inom ekonomiskt kriminella frågor

Om jobbet

Trivs du med att använda ditt strukturerade arbetssätt för att stötta någon annan? Gillar du att arbeta i en stöttande roll där du får ha många ansvarsområden? Då kan den här rollen som generaldirektörsassistent till statlig myndighet passa dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en Generaldirektörsassistent

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet kan det leda till en överrekrytering till vår kund.

Arbetsuppgifter

Som generaldirektörsassistent hos vår kund kommer du att arbeta närmst generaldirektören och stötta henne i hennes dagliga arbete. Du kommer att självständigt ansvara för GD:s planering, mötessamordning, mötesadministration och samverkan i möten med externa- som interna kontakter som exempelvis ledningsgruppsledamöter. Vidare kommer du ansvara för den första telefonkontakten för generaldirektören, besvara samtal, föra vidare och återkoppla kontaktpersoner.

Tjänsten passar dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och vill fortsätta utvecklas i din karriär. Du trivs att jobba med många arbetsuppgifter på samma gång i en tätt assisterande roll.

Vi söker dig som
  • Har relevant högskoleutbildning eller motsvarande
  • Har minst tre års arbetslivserfarenhet från liknande arbete, eller har deltagit i eller utfört tidigare uppdrag
  • Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift.
  • Datakunskaper i kontorsstödsprogramvara
Med god kunskap avses att obehindrat kunna tillgodogöra sig information och kommunicera inom detta uppdrag med samtliga kontaktytor.

Som person är du lugn, strukturerad och trygg i dig själv. Du har en förmåga att på ett effektivt sätt få saker gjorda enligt väl planerad agenda. Du gillar att jobba proaktivt och ser helhetsbilden av hur din insats påverkar organisationens framgång. Vidare arbetar du gärna självständigt och tar egna initiativ.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: 4 månader, ev. överrekrytering
  • Placering: Kungsholmen, Stockholm
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent
Sekreterare
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 dec

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.