Gatu- och Parkarbetare till Tekniska enheten

Sundbybergs stad · Övrigt · 19 nov

Om jobbet

Du vågar prova nytt. Och lär av erfarenheter. Precis som vi.

Här på Tekniska enhetens driftgrupp erbjuder vi ett omväxlande arbete präglat av nära samarbete med kollegor. Vi är en grupp under utveckling som uppskattar egen drivkraft och initiativförmåga som kan bidra till att förbättra vår verksamhet.

Som gatu- och parkarbetare kommer du att arbeta i en arbetsgrupp som utför den dagliga skötseln av utemiljön i staden. Där kommer du bland annat ha arbetsuppgifter såsom gräsklippning, beskärning, skötsel av rabatter och renhållning samt snöröjning och halkbekämpning under vintertid. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring i tekniska enhetens beredskapsorganisation.

Vi vill att du du har trädgårdsutbildning, lägst gymnasienivå eller motsvarande utbildning. Extra meriterande är om du har högskole- eller yrkesutbildning inom trädgård. Vi vill även att du har några års erfarenhet av att arbeta med trädgård. Finns kunskap om växthusarbete ser vi det som ett extra plus då kommunen driver upp sina egna sommarblommor. Körkort lägst B-behörighet är ett krav.

Vidare vill vi att du har god yrkesetik samt verkar för god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen. Du är van vid att jobba mot uppsatta mål där kvalité står i fokus. Du har lätt för att kommunicera samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper, yrkeskunnande, engagemang och värderingar.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök senast den 20 november 2016. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Jobbfakta
Ort
Sundbyberg
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget