Gasellföretaget Kaustik söker en säljare till Stockholm - Kaustik

SalesOnly Sverige AB · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Vi söker en säljare med stort hjärta till Kaustik, ett av Sveriges ledande teknologibolag.

Kaustik är ledande på sin marknad och levererar system som effektiviserar administration för personlig assistans, HVB-hem och LSS-boenden. Företaget står för IT, Kunskap och Engagemang och är en arbetsgivare med attraktiv personalpolitik som bygger på varje medarbetares professionella utveckling och starka samhörighet med företaget. Läs mer på www.kaustik.se och www.omsorg24.se

Tjänsten:

Produkten du kommer sälja heter Omsorg24 och är en webbtjänst helt skräddarsydd för HVB-hem och LSS-boenden. Vi har tagit tillvara på vår erfarenhet från Aiai (marknadens ledande webbtjänst för administration av personlig assistans) och låtit oss inspireras i ett nära samarbete med användare för olika hem och vårdboenden. Resultatet är Omsorg24. Produkten finns redan etablerad på marknaden och du kommer nu bli en viktig del i våra fortsatta framgångar. Med utgångspunkt från vårt Stockholmskontor bearbetar du kunder över hela landet. Du rapporterar till försäljningschefen.

Vi letar efter dig som:
  • Har minst 3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom B2B
  • Gärna har erfarenhet från att sälja webbaserade tjänster
  • Gärna har eftergymnasial utbildning i försäljning
  • Innehar körkort
Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet från LSS-boenden, HVB-hem eller närliggande områden.

Som person är du:
  • En person som delar vår grundvärdering: Allas lika rätt att delta i samhället
  • Självgående med en stark egen drivkraft
  • Envis och gillar att prestera mot högt ställda mål
  • Kvalitetsmedveten och duktig på att vårda kundrelationer
Vi erbjuder:

Frihet under ansvar har alltid varit stor del i Kaustiks attraktionskraft för våra medarbetare. Vi drar nytta av teknikens möjligheter och söker ständigt utmana vår egen kapacitet och förmåga i syfte att leverera eller överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med tryggheten i vår erfarenhet och kompetens har detta skapat ett starkt förtroende hos våra kunder. Vår framgång har lett oss till att bli anlitade i branschens mest utmanande projekt för att effektivisera bl.a. administration för personlig assistans.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Peter Olgeson. Önskas ytterligare information når du Peter på 076-000 18 80. I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därför ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt. Du registrerar din ansökan via SÖK-knappen nedan.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

46 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget