Fullstackutvecklare till spännande konsultbolag

Framtiden · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Är du en duktig utvecklare med passion för fullstack och webbutveckling? Vill du arbeta i en konsultroll med spännande projekt? Sök då tjänsten redan idag - urval sker löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som webbutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med spännande interna och externa produktioner, såväl stora som små. Du arbetar i ett team med olika kompetenser och med nära samarbete och dialog med frontend- och backendutvecklare, mobilutvecklare samt kund. Primära arbetsuppgifter är vidareutveckling, support och förvaltning av tjänster. Vi ger stort utrymme för frihet under ansvar. Den här rollen går att anpassa utifrån hur mycket erfarenhet du har, som junior kommer du erbjudas mer stöd av erfarna kollegor initialt.

Din profil

Du är en driven person med passion för utveckling. Du trivs i en konsultroll och vill bidra till vår kunds vidareutveckling.

Krav:
  • Utbildning inom datavetenskap eller motsvarande
  • Kunskap inom hela stacken
  • Förståelse för agil metodik
  • svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • relevanta hobbyprojekt eller andra engagemang vid sidan av studier
  • Kunskap i något CMS-verktyg, exempelvis Episerver, Drupal, Wordpress
  • Kunskap i Node, Angular
  • Kunna versionshantera kod
Som person är du en bra teamspelare som gillar att arbeta med nya tekniker.

Villkor

Start: omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Ort: Stockholm, centralt
Omfattning: heltid, tillsvidare med provanställning

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vår kund är en digital innovationsbyrå i stark expansion! Bolaget präglas av en stark vision för framtiden och drivs med entreprenörskap som ett viktigt ledord med ambitioner både när det kommer till teknik och affärsmässig expansion, vilket ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Hos vår kund sitter du i fräscha lokaler i centrala Stockholm. Mer information om vår kund kommer att lämnas vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.