FT Drift AB söker erfaren fastighetstekniker

Om jobbet

Vi söker en erfaren fastighetstekniker till vårt företag som ska ha ansvar för ett visst antal fastigheter, främst kommersiella fastigheter i Stockholm. Vi är ett mindre företag som nu expanderar.

Du skall ha minst 5 års erfarenhet av fastighetsteknik/driftteknik. För oss är det viktigt att du har en god social kompetens, att du är noggrann med ditt arbete och har ansvarskännande.

I dina arbetsuppgifter kommer du ansvara för felanmälan, ronderingar, tillsyn och skötsel av fastigheter.Tjänsten innebär bl.a. felsöka och optimera värme, kyla och ventilationssystem. Mindre reparationer och installationer rörande el, snickerier, VVS och lås.

Personlighet

Du är en drivande och dynamisk person som har lätt för att hitta lösningar. Du är initiativrik, kompetent med ambitionen att kontinuerligt öka dina kunskaper.

Vi söker en självgående person som är utåtriktad, flexibel, kreativ och målmedveten. Du är mycket ansvarstagande, noggrann och kvalitets- och tidsmedveten. Du kan hantera personer på olika nivåer.

Du är lojal och känner ansvar mot fastighetsägarna, kunder och chefer.

Varför jobba på FT Drift AB?

Då vi är ett mindre företag känner vi mer ansvar för våra anställda, vi ger oftast mer lön och förmåner än andra. Vi har en bättre gemenskap.

Körkort

B körkort fordras.

Arbetstid/Varaktighet

Dagtid/heltid 6 mån provanställning därefter tillsvidare anställning

Lön

Månadslön

Ansökan

Vi tar emot ansökan via epost: info@ftdrift.se

Frågor om denna annons, ring Jan Risberg 08-66 90 200

Arbetsgivare

FT DRIFT AB

SKARABORGSGATAN 7

11828 STOCKHOLM

Mer information på www.ftdrift.se
Jobbfakta
Kontakt

Ring Jan Risberg, 08-66 90 200

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget

FT Drift AB har hittills varit verksam i 16 år. Inriktningen var i början av verksamheten renodlade driftuppdrag i kommersiell verksamhet. Under åren som gått så har verksamheten breddas till att omfatta olika uppdrag gentemot bostadsrättsföreningar, kommersiell verksamhet och privata fastighetsägare.

Vi är ett mindre företag med 14 anställda, med korta beslutsvägar och snabb service.

Vår personal har lång erfarenhet av fastighetsskötsel och teknisk förvaltning. Detta borgar för en god kontinuitet beträffande personal på respektive objekt. Vi hjälper våra kunder med besiktningar, underhållsplaner, ombyggnationer, renovering, projektledning, ekonomi, fastighetsservice och allt annat som kan innefattas av teknisk förvaltning.

FT Drift AB har även uppdrag som underentreprenör med drifttekniker åt bl. Riksbyggen, Vasakronan, Bravida, AMF Fastigheter, Akademiska Hus och Fabege. Detta har gett oss en god insikt och lärdom om specifik skötsel i fastigheter. I dagsläget ansvarar vi och sköter 45 st bostadsrättsföreningar i centrala Stockholm (23 st på södermalm).

Vi är lokalt förankrad på Södermalm med kontorslokal, verkstad och förråd på Skaraborgsgatan 7. Detta innebär att vi i de allra flesta fall kan med kort varsel, inställa oss vid olika uppdrag.