Frontendutvecklare till växande företag!

Framtiden · Data & IT · 19 dec

Om jobbet

Vill du bli en nyckelspelare i en framtida expansion och bidra till ett mer hållbart samhälle? Företaget har växt snabbt sedan starten för 20 år sedan och deras vision är att bli störst i Europa!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare hanterar du samtliga steg i utvecklingsprojekt, från planering till utveckling, testning och implementering. Du kommer att få arbeta med alla deras system, däribland interna produktionssystem, intranät, hemsidor, webbshop och kundportaler och stödja företagets affärsområden. Som utvecklare ingår du i ett team om fyra kunniga personer på IT-avdelningen.

Din profil

Skallkrav:
  • Goda kunskaper inom JavaScript, html, CSS
  • Kunna arbeta med API: er, GIT
  • Kunskaper inom windows-linux miljöer
  • Svenska flytande i tal och skrift
Meriterande krav:
  • Arbetslivserfarenhet
  • Kunna visa upp hobbyprojekt
Som person har du lätt att förstå och att sätta dig in i processer och arbetsflöden. Du har en förmåga att se lösningar och förbättringar på processer.

Villkor

Arbetstider: 8-17
Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Planerad start: snarast möjligast
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Cassandra Klang, 072-3014035

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 dec

Om företaget

Vår kund är marknadsledande inom återanvändning av IT-produkter och bedriver handel med IT-utrustning över hela världen. Bolaget förlänger livet på datorer, mobiler och annan IT-utrustning och ser till att produkterna kommer till nytta igen. Det senaste året såg bolaget till att 260 000 datorer och andra produkter gick till återanvändning. Företaget växer snabbt och erbjuder ett spännande och utvecklande arbete och en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. Mer information om företaget lämnas vid en eventuell intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.